Secret Hitler (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_selfpublished_secrethitler2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_selfpublished_secrethitler3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Nyelvfüggetlen

Játékosszám: 5-10 játékos

A legjobb: 8 játékossal

Játékidő: 45 perc

Ajánlott: 13 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Mike Boxleiter, Tommy Maranges, Max Temkin

Kiadó: (Self-Published)

Kiadás éve: 2022


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Én liberális vagyok!


1932-t írunk. A helyszín a II. világháború előtti Németország, ahol német politikusok egy törékeny Liberális kormányt próbálnak összetartani, s ezzel egyidejűleg elfojtani a feltörekvő fasiszta mozgalmat. Légy résen, ugyanis köztetek is vannak fasiszták, egyikük pedig maga a Titkos Hitler!


A Secret Hitler egy intrikus, árulásokkal teli drámai játéka. Minden játékos véletlenszerűen kap egy szerepet, mely szerint ő liberális, fasiszta, vagy maga Hitler. A fasiszták összefognak, hogy bizalmatlanságot szítsanak és beiktassák hidegvérű vezetőjüket; a liberálisoknak pedig meg kell találniuk és meg kell állítaniuk a Titkos Hitlert, mielőtt túl késő lenne. A liberális csapat mindig többségben van, de ez önmagában még kevés a győzelemhez...


A játék elején a játékosok becsukják a szemüket, és a fasiszták felfedik magukat egymás előtt. Bizonyos játékosszám felett viszont Hitler csukva tartja a szemét, de a hüvelykujját felfelé tartja, hogy a fasiszták lássák, ki ő, de Hitler nem tudja, hogy kik a fasisztatársai, és a liberálisok sem tudják, hogy ki kicsoda.


A játékosok minden fordulóban megválasztanak egy elnököt és egy kancellárt, akik együtt dolgoznak 3 véletlenszerűen felhúzott, majd 1 ebből választott törvény meghozatalán. Ha a kormány fasiszta törvényt fogad el, a játékosoknak meg kell próbálniuk kitalálniuk, hogy elárulták-e őket, fasiszták szavazták mega törvényt, vagy egyszerűen csak pechük volt. A játék előre haladtával olyan kormányzati erők is életbe lépnek, amelyek a fasizmus előrehaladtával kerülnek játékba. A fasiszták ezeket a hatalmakat arra fogják használni, hogy káoszt teremtsenek, hacsak a liberálisok nem tudják visszahúzni a nemzetet a háború széléről. Ilyen például, hogy az aktuális elnöknek (aki lehet liberális vagy fasiszta) végleg ki kell iktatnia egy játékost…


A liberálisok célja 5 liberális irányelv elfogadtatása vagy a Titkos Hitler meggyilkolása. A fasiszták célja 6 fasiszta irányelv elfogadása vagy Titkos Hitler kancellárrá választása három fasiszta irányelv elfogadása után.


A játék megosztó, sokan nehezen tudnak elvonatkoztatni a témájától, ezért nem mindenkinek ajánlható. De egyszer, mindenképpen próbáljátok ki, mert egészen zseniális a játékmenete!


Magyar nyelvű játékszabályAngol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.