Awkward Guests (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_megacorpingames_awkwardguests2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_megacorpingames_awkwardguests3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-8 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 75 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerző: Ron Gonzalo García

Kiadó: Megacorpin Games

Kiadás éve: 2022


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Mr. Waltont meg fogják gyilkolni – újra és újra!


Az Awkward Guests, más néven Incómodos Invitados, egy önálló dedukciós játék, végtelen újrajátszhatósággal. Olyan sokféleképpen játszhatod újra Mr. Walton gyilkosságát, hogy soha nem fogsz két hasonló játékot játszani! Ez egyrészt örömteli, de nem Mr. Walton-nak…


A játék igazi kihívásként valódi nyomozói képességeket igényel az egyes esetek megoldásához. Ki kell hallgatnod a gyanúsítottakat és a házi személyzetet, meg kell vizsgálnod a tetthelyet, nyomokat kell keresned a Walton-kúriában, és át kell rágnod a rendőrségi jelentéseket. Mindezt úgy, hogy közben információkat cserélsz a többiekkel, vagy épp ellenkezőleg, elrejted előlük, szóval készülj fel, hogy itt bizony minden fortélyodat be kell vetned!


KI ölte meg Mr. Walton-t?
HOGYAN és MIÉRT tette ezt a gyilkos?
Volt-e neki BŰNTÁRSA?


Az Awkward Guests lényege egyszerű: a játékosok hat kártyát tartanak a kezükben, és minden kártyának van egy értéke (1, 2 vagy 3 pont, aszerint, hogy mennyi információt tartalmaznak) és több hivatkozás (azaz a kártya információ tárgya). Egy forduló során a játékos két különböző hivatkozásról kér információt, amelyek felől érdeklődik. A többi játékos felajánlhat olyan kártyákat, amelyek tartalmazzák a kért hivatkozásokat, te pedig úgy ezekért kártyákat cserélsz úgy, hogy a felajánló játékosoknak ugyanannyi pontot adsz, mint amennyit ők ajánlottak fel.


Minden kör végeztével a játékosok megpróbálhatják megoldani a rejtélyt. Ha nem sikerül megoldani, a játékosok eldobják a kezük egy részét, és három új kártyát kapnak. Az a játékos vagy azok a játékosok nyernek, akik először oldják meg a rejtélyt.


Angol nyelvű játékszabálySzellemlovas dobozbontásAngol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Aki szereti a nyomozós játékokat, annak tetszeni fog. Ugyanolyan dedukciós játék, mint a Cluedo, de ez sokkal jobb, mert komplikáltabb, nagyon oda kell figyelni, de repül az idő közben. Ennél a játéknál tényleg azt érzem, hogy nyomozok, kihallgatok, ténylegesen van gyanúsítottam, akár több is, aztán jön egy új adat, és megint semmi. Mi még csak ketten játszottuk, kb. egy óra a játékidő, de persze attól is függ, ki mennyit agyal. A youtube-on találtam magyarul bemutató videót, az is segített, és bár angolul van a kártyákon minden, nagyon jól megcsinálták a játékot, és ha a kulcsszavak megvannak, akkor a jelek segítenek. Bízom benne azért, hogy lefordítják magyarra is, hogy több emberhez eljusson, mert több ezer újrajátszása van, sosem ugyanaz. A csomagot már másnap kézhez vette, köszönöm a szellemlovas csapatának.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.