• Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_pandasaurusgames_duelosaurisland2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_pandasaurusgames_duelosaurisland3_lrg.webp
  • Új

Duelosaur Island

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Értékelés

Építsd meg Te a világ legizgalmasabb dinoszauruszparkját!


A Duelosaur-szigeten, az egykori Fortune 500-as óriáscég, a Moss/Moriya Konglomerátum két vállalatra oszlott, amelyeket jelenleg egy-egy korábbi társ-vezető irányít. Az új cég vezérigazgatójaként most az a feladatod, hogy legyőzd riválisodat egy dinoszaurusz vidámpark üzemeltetésében. Ragadd magadhoz a DNS-t a kapzsi vállalati kezükből, hozd létre a legjobb dinókat és látványosságokat, és generálj jobb reklámot, hogy győzelmed biztosítva legyen!


A Duelosaur Island egy okos lap menedzselős mechanizmusra épülő játék, egy vagy két fő részére optimalizálva. Minden kártya 3 lehetséges célt szolgál: az általad létrehozható dinoszauruszok DNS-szekvenciáit, az általad építhető látványosságok tervrajzait, valamint bizonyos akciókat tartalmaznak, amelyeket a kártyák eldobásával hajthatsz végre. Létrehozod a kártya tetején található dinoszauruszt, hogy még több látogatót vonzz be a parkodba? Vagy megépíted a kártya alján lévő attrakciót, amely növelheti a kézlimitedet, bevételedet és a játék végi győzelmi pontjaidat? Vagy eldobod a kártyát, hogy a DNS-t kombináld egy másik dinoszaurusz létrehozásához?


A Duelosaur Island öt új, színes "DNS-kockával" érkezik, melyeket szabadon kombinálhatsz a nagytestvér, Dinosaur Island játékkal is, hogy még több variációs lehetőséged legyen mindkét játékban, például ilyen az új biztonsági szimbólum a kockákon, amivel azonnal növelheted a parkod biztonsági szintjét!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


Duelosaur Island

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Ian Moss
Kiadó: Pandasaurus Games
Kiadás éve: 2022
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Sci-fi, Egyedül is játszható, Kártyajáték, Kockadobás, Állatos, Draftolás, Lap menedzsment, Szett gyűjtés, Dínós,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat