A Cherubion Kiadó első harminc éve

Új Könyv

Adatok:

Szerző: Dr. Mazák Károly

Kiadó: Delta Vision

Kiadás éve: 2022


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Az 1991-ben alakult Cherubion Könyvkiadó kötetei immár három évtizede nyújtanak tartalmas szórakozást és kikapcsolódást a fantasy és sci-fi zsáner kedvelőinek. Az azóta megjelent, több mint négyszáz kiadványban történő eligazodást segíti ez a könyv, amely évtizedes kutató- és gyűjtőmunka, valamint az egyes szerzőkkel folytatott beszélgetések és levelezések gyümölcse. Az évenkénti fejezetek bemutatják a Cherubion Kiadó összes kiadványát. A tartalmi kivonatok után háttér-információk következnek az egyes írások keletkezésével kapcsolatban. Az antológiák fontosabb kisregényei és novellái is bemutatásra kerülnek, így Worluk, Cherubion, Ammerúnia és a Mysterious Universe rajongói nyomon követhetik az egyes világok kialakulását és fokozatos bővülését.


Ez a gazdagon illusztrált kötet nem csak egyfajta katalógus, annál jóval több; felbecsülhetetlen mennyiségű háttér­infor­mációt tartalmaz. Egy vérbeli Cherubion-gyűjtő és rajongó számára igazi csemege!


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!