Knight Fall (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_rrg_knightfall2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_rrg_knightfall3_lrg.webp
  • Új

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-6 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 13 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Ryan Laukat, T. Alex Davis

Kiadó: Red Raven Games

Kiadás éve: 2022


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Lovagok igyekeznek megvédeni egy apátságot az érkező démonoktól.


A Thornmar apátságban egy ősi, szent lovagrend őrködik egy lezárt portál felett, ami kaput nyitna az alvilág felé. A lovagok feladata, hogy védelmezzék a pecsétet fenntartó bölcseket. A béke évtizedei után azonban a pecsét meggyengült, és a hasadékból démonok bukkannak elő, akik megpróbálják átverekedni magukat a lovagokon, hogy megtizedeljék a véneket, és így teljesen feltörhessék a pecsétet, még a reggel érkezése előtt. Az istenek erejével felvértezve egyedül ezeknek a bátor lovagoknak van esélyük megvédeni a bölcseket, és megakadályozni, hogy szörnyek serege áradjon át a világunkba.


A Knight Fall egy aszimmetrikus csapatjáték 1-6 játékos számára. Az egyik csapat irányítja a lovagokat, akik a véneket védelmezik, és hajnalig ellen kell állniuk a démonok áradatának. A másik csapat a démonokat irányítja, akik még időben megpróbálják feltörni az alvilágba vezető pecsétet.


A játék során egy egyedi lovagot vagy démont választhatsz, mindegyikük különféle különleges képességekkel rendelkezik - például a Lánglovag képes tűzzel körülvenni az ellenségét, vagy a Csontzúzó képes csontvázakat idézni. A kézből kijátszott kártyák mindegyike különböző módon használható az akciók végrehajtásához, és az egyedi helyszínlapkák lehetővé teszik, hogy a kolostor minden játékban más és más elrendezésben tárulhasson fel.


A Knight Fall egy kampánymódot is tartalmaz legfeljebb 2 játékos számára. Ebben a módban egy történet vezeti a játékot, ahogy egy kísértetjárta völgy térképét fedezed fel, és utazás közben megrajzolod az utadat. Barangolj át omladozó templomokon, egy baljós erdőn és egy sötét hegyen, hogy megállítsd a démonokat a Thornmar apátságnál zajló végső csata előtt. Mindent meg kell tenned, hogy lovagjaidat életben tartsd; minden lovag halála eggyel kevesebb hőst jelent, aki a végső csatában megküzdhet a világunkba betörni kívánó démonokkal!


Angol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!