Egy rejtélyes gyilkosság nyomában (There's Been A Murder) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_reflexshop_egyrejtelyesgyilkossagnyomaban2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2022_reflexshop_egyrejtelyesgyilkossagnyomaban3_lrg.webp
  • Új

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 3-8 játékos

A legjobb: 5 játékossal

Játékidő: 15 perc

Ajánlott: 13 éves kortól


Adatok:

Szerző: Steve Darlington

Kiadó: Reflexshop Kft.

Kiadás éve: 2022


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Te csatlakozol ehhez a titokzatos rejtélyhez?


Tragédia rázza meg az álmos angol kisvárost: hidegvérű gyilkosság történt! Mindenki gyanús, mégsem tudja senki, hogy mit látott pontosan. Detektív legyen a talpán, aki a néma szemtanúk alapján is megállapítja, ki volt a tettes. Szerencsére ez nem egyetlen ember feladata, ugyanis közösen eredtek a gyilkos nyomába, aki a nálatok lévő lapok között rejtőzik.


Az Egy rejtélyes gyilkosság nyomában című játékban a játékosok összefognak és némán, csöndben próbálnak a tettes nyomára akadni. A játék során szóban nem kommunikálhattok egymással - kivéve ha egy lap mást nem mond.


A játék előkészület könnyen megy. Tegyétek félre a gyilkos és a nyomozó kártyát. Keverjétek meg a pakli többi részét - játékosszámnak megfelelően - és alkossatok belőle egy húzópaklit. Ebbe a lefele fordított pakliba csúsztassátok bele a két kihagyott lapot - míg a nyomozó alulra, addig a gyilkos felülre kerüljön. Ezt követően húzzatok mindannyian két-két kártyát.


Hogy ki lesz a kezdőjátékos? Az kapja ezt a nehéz feladatot, aki legutoljára olvasott vagy látott gyilkossági rejtéllyel kapcsolatos történetet.


A játék menete:


Olvasd el a kezedben tartott kártyákat. Alapvetően tetszőlegesen választhatod ki, hogy melyik kártyát játszod ki azonnal, kivéve ha valamelyik kártyád mást nem mond. Csak a kártya utasítására - A szóbeszéd - szólalhatsz meg és akár konkrétat is mondhatsz a lapokról, amik nálad vannak, vagy láttál.


A kártyák utasítására játszhatsz ki lapot, viszont húzni csak akkor kell, ha kevesebb, mint két lap maradt a kezedben. A dobópaklit bármikor átnézhetitek, viszont a sorrendet nem változtathatjátok meg. Stratégiáról mindig beszélhettek, de konkrét információt csak a kártyák utasítására adhattok át egymásnak. Vajon ti jól kommunikáltok némán?


Győzelem vagy vereség:


Ebben a kooperatív játékban mind két lehetőség esetén egy csapatként győztök vagy éppen veszítetek. Tiétek az öröm, ha sikerül kijátszanotok a nyomozó kártyát és eléritek, hogy a gyilkost eldobják. Vagy ha a gyilkos és az informátor egy kézbe kerül. Ez a két lehetőség van győzelemre.


Vereség akkor következik be, ha a gyilkos és szemtanú ugyanannak a játékosnak a kezébe kerül vagy ha már nincsen lap a húzópakliban és valakinek még szüksége van lapra.


Ti hol lesztek a pontozó skálán? Profi nyomozók lesztek vagy csak szórakoztatjátok a gyilkost ügyetlenkedésetekkel? Tegyétek próbára nyomozói készségeiteket és járjatok utána a tetteknek.


A doboz tartalma:


  • 9 hatáskártya
  • 15 akciókártya
  • játékossegédlet
  • szabálykönyv

Angol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!