Darkest Dungeon: The Board Game (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_mythicgames_darkestdungeonboardgame2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_mythicgames_darkestdungeonboardgame3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Nick Niotis, Argyris Poungouras

Kiadó: Mythic Games

Kiadás éve: 2023

Sorozat: Darkest Dungeon játékok
Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

„A romlás elérte a családunkat."


A Red Hook méltán elismert Darkest Dungeon videojátékának ebben a társasjátékos adaptációjában egy kastélyt és annak környékét kell megtisztítani mindenféle gonosztól: élőhalott hordák, rút bestiák és ősrégi förtelmek járják a vidéket. És végül, vagy a halál küszöbén állva vagy a végső kitartásod határán egyensúlyozva, magát a gonoszt kell véglegesen kigyomlálnod a legsötétebb tömlőc mélyén.


A Darkest Dungeon Board Game egy teljesen kooperatív dungeon crawler játék, amelyben kalandorként, bátran és elszántan, de rá kell jönnötök, hogy a kalandorok is csak emberek! Akiken jelentkezhetnek a téboly jegyei, és akik megérzik a fájdalmat, amit a börtönök elborult lakói okoznak nekik. A halál szele is folyamatosan a levegőben érződik, de nem is ez a legrosszabb sors, ami rátok várhat: a hősöket az őrületbe kergethetik és menthetetlenekké válhatnak!


A játék 11 küldetésből áll, egy így alkot egy izgalmas kampányt. Magának a legsötétebb tömlőcnek az eléréséhez fenyegetettségi szinttől függően 3 küldetést kell teljesítenek, és le kell győznötök a főellenséget is. Ezután lesz szükségetek minden erőtökre, hogy szembenézzetek a Darkest Dungeon borzalmaival! Győztesen kerülhettek ki... ha megfékezitek a földet sújtó gonosz forrását.


Minden egyes hős esetében, mielőtt nekivágtok a küldetésnek, választható 3 képesség a 7-ből. A hősök idővel fejleszthetők, hogy több képességhez jussanak. Egy szobába érve ki kell alakítanotok a legmegfelelőbb sorrendet, ahogy az adott konfliktust majd a leghatékonyabban tudjátok megoldani! Ezután minden fordulóban a hősök a rendelkezésünkre álló akciók közül kettőt választhatnak. Ez lehet mozgás, interakció a környezettel, a kezdeti sorrend megváltoztatása helycserével, vagy egy képesség használata a pozíciók alapján. Diadalmaskodjatok, álljatok ellen a burjánzó őrületnek, és kerüljetek ki győztesen, mielőtt újabb csatába vetnétek magatokat. A küldetések között töltsetek időt a faluban, látogassatok meg a különböző épületeket, hogy enyhülést találjatok az éppen átélt fizikai és mentális trauma után. Állítsátok helyre a falu régi dicsőségét, amely kellő jutalomban részesít majd titeket, hogy elérhessétek a végső célotokat!

Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


A Darkest Dungeon játékok sorozat többi tagja:

Kiegészítők:

23377,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
6724,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Az égiek áldásának és az évek alatt összekuporgatott pozitív karmámnak az együttállása, hogy Magyarországon találtam Darkest Dungeon társasjátékot, főként azért, mert a jelenlegi fejlesztőcsapat jelentős slamasztikába került, és köszönöm a Szellemlovas csapatának a bátorságot és áldozatot, hogy belementek egy ilyen rendelésbe.
  A játék maga komplex, 43 oldalas szabálykönyvvel, de még a teljes megértése után is tudja hozni az autentikus Darkest Dungeon élményt, veszély és balszerencse minden sarkon. Mind a harcrendszer, képességek, és a város épületei tiszteletet megadva, találóan vannak lefordítva egy társasjáték formára.
  Egyértelmű élményt szerzett minden barátnak, akik addig nem ismerték a franchise-t egyből fejest ugrottak a videójátékba is, de azért a nagyszülők elé ne pakoljuk ki családi ebéd után.
  Negatívum:
  -legalább 20 perc a ki és összepakolás
  -nehezen transzportálható kettő hatalmas és nehéz doboz

  Várom a kiegészítőket!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!