Árész expedíció: Alapítványok (Terraforming Mars: Ares Expedition - Foundations) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges
  • Új
  • Új

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-6 játékos

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Mi tesz egy bolygót lakhatóvá? A belélegezhető levegő? A termesztett növények?


Talán. De nem ezek teszik otthonná, ahhoz nem elég ezeket megteremteni. De itt a lehetőség, hogy meg valósítsd az emberiség eddigi legnagyobb projektjét! Terraformáld a Marsot.


De mind ehhez kórházakra, utakra és csatornarendszerre van szükség – azaz infrastruktúrára, a civilizáció alapjára. Ezek segítségével minden sokkal gördülékenyebben fog menni. Az Árész-expedíció eme kiegészítője a terraformálás követelményeit egy új kategóriával bővíti, ám az így születű birodalom is sokkal tündöklőbb lesz!


Az Árész-expedíció: Alapítványok további játékostáblát tartalmaz magában, kockákat és további fázis kártyákat, hogy így akár hatan is játszhassátok az Árész-expedíció társasjátékot. Továbbá ezek mellett a kiegészítővel további játéktáblát is szerezhettek: egyiken jelölhetitek a pontokat, míg a másikkal pedig bevezethetitek a játékba az infrastruktúrát!


Készen álltok a nagy feladatra és megugorjátok mércét? Legyen tiéd a legjobb stratégia és próbáld meg az infrastruktúrákat is az előnyödre fordítani. Menni fog?


Az emberi természet két legmeghatározóbb eleme a kíváncsiság és a versenyszellem.


Az innovációra való törekvés, a tudásunk fejlesztése és képességeink összemérése másokkal – ezek tették lehetővé, hogy kitágítsuk az emberiség határait, és új otthonra leljünk a csillagok között. Az Árész-expedíció kiegészítőjében a felfedezések korának részesévé válhatsz.


Az Árész-expedíció: A felfedezések kora négy új mechanikát ad az Árész-expedíció alapjátékodhoz: díjak, mérföldkövek, megújított fázis kártyák és vad elemek.


A játék végén pedig minden kifizetődik! Három különböző díjat is elnyerhetsz, ha kezdetektől fogva megfelelő stratégiát választasz - ha pedig a játék végén neked van a kitüntetésekből a legtöbb el nyerhetsz 5 győzelmi pontot, míg a második 2 győzelmi pontot kap majd. A játék közepén további győzelmi pontokat is kaphatsz a különböző mérföldkövekért is egyaránt, ha te érsz el egy mérföldkövet elsőként, akkor jár a pont. A játék végén további 3 pontot kaphatsz, ha te érted el elsőként a legtöbb mérföldkövet.


Megfelelő stratégiával, tervezéssel kifizetődik az összes fáradalmad.


A felfedezések kora kiegészítő rengeteg új lehetőséget hoz az alapjátékodba. Több győzelmi pont, több lehetőség... már csak az ellenfeleiddel kell megküzdened a győzelemért.


Angol nyelvű ismertető

A A Mars Terraformálása - Árész expedíció játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

12341,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Kiegészítők:

Új
7590,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 4-5 nap
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

A Tarsasjatekok.com kiemelt partnere!