Tales from the Loop: The Board Game (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_flp_talesfromtheloop_theboardgame2_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-5 játékos

Játékidő: 180 perc

Ajánlott: 14 éves kortól
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Oldj meg rejtélyeket gyerekfejjel, egy furcsa, 80-as éveket idéző világban… ami sosem létezett.


A táj tele volt gépekkel és fémhulladékkal, amelyek ilyen-olyan módon, de kapcsolódtak a létesítményhez. A horizonton mindig ott magaslottak a Bona Reaktor kolosszális hűtőtornyai, zöld akadályjelző fényei folyamatosan ragyogtak. Ha az ember a földhöz tapasztotta a fülét, hallhatta a Hurok szívverését - a Gravitron dorombolását, a mérnöki varázslat központi egységét, amely a Hurok kísérleteinek középpontját jelentette.


1954-ben a svéd kormány megrendelte a világ legnagyobb részecskegyorsítójának megépítését. A létesítményt 1969-ben fejezték be, mélyen a pásztori külvárosi vidék alatt, Stockholm külterületén. A helyi lakosság e technológia csodáját Huroknak nevezte el. A megépítése óta eltelt évek során azonban furcsa jelenségek kezdtek megjelenni a környéken - rejtélyes lények ólálkodtak a vidéken és a gépek is elkezdtek megmagyarázhatatlan módon meghibásodni…


A Tales From the Loop: The Board Game-ben ti, a játékosok, mint helyi gyerekek, együttműködve nyomozhattok a szigeteket (vagy talán csak a helyi videotékát) fenyegető jelenségek után, remélhetőleg sikeresen megállítva azt. Minden napotok az iskolában kezdődik, de amint megszólal a csengő, a vacsora és a házi feladat előtti időben felfedezőútra indulhattok! Végig játszhatjátok az elágazó történetszálakat - az idegen növényvilágtól kezdve a múltból érkező látogatókig -, vagy választhatsz egy szabadabb, sandbox élményt a játék Mystery Islands módjának segítségével.


A kalandok hossza 90-120 perc között változik, és játszhattok egyedül, két gyerkőc irányításával, de akár öten is nekiveselkedhettek a nyomozásnak. A játék minden egyes fordulója egy napot jelent a gyerekek életében, ami azzal kezdődik, hogy találkoztok az iskolában. Ott új pletykákat hallotok, és megtervezik a következő napra vonatkozó teendőket. Amint megszólal a csengő és vége a tanításnak, szabadon járhatjátok a szigeteket, a rendelkezésetekre álló rejtélyek és pletykák után nyomozhattok, vagy egyszerűen csak a házimunkát végzitek (vagy mindkettőt!).


Minden gyereknek, amikor rá kerül a sor, rendelkezésére áll egy bizonyos mennyiségű idő, amelyet szabadon és tetszőleges sorrendben elkölthet. Valójában minden játékos fordulója integrált: nem kell ülni és várni, hogy sorra kerüljön valaki, hanem együtt mozoghattok a többiekkel. Az összetartás pedig igen bölcs dolog, amikor nehezebb kihívásokkal kell szembenéznetek, mivel segíthettek egymásnak, kombinálhatjátok a tárgyaitokat új képességekért, amelyekkel teljesen megkerülhetitek a kihívást!


A nap végén fontos, hogy időben hazaérjetek a vacsorára és a házi feladatra is jusson idő. Maradhattok tovább is, de ez azzal járhat, hogy elveszítetek néhány előjogot (például a kritikus autós utat!), vagy akár szobafogságra is várhat rátok…


Hozd el a legjobb barátaidat, menjetek ki, és fedezzétek fel a Hurok rejtélyeit!


Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertető


A Tales from the Loop: The Board Game játékok sorozat többi tagja:

Kiegészítők:

4854,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
4854,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!