Root: A szerepjáték - Alapkönyv

Új Könyv

Adatok:

Kiadó: Delta Vision

Kiadás éve: 2023

Sorozat: Root: A szerepjáték


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

A háború visszatért Erdővidékre!


Macska Márkinő sok tisztáson vezette győzelemre seregeit, de a Sasfészek-dinasztiák ismét szembeszállnak vele. Eközben Erdővidék egerei, nyulai és rókái sem tétlenkednek – felemelkedett az Erdei Szövetség, egy helyi ellenálló frakció, amely azt ígéri, hogy megszabadítja Erdővidéket az összes elnyomótól.


E háború közepette te és barátaid – mindannyian csavargók – a tisztások között utazgatva olyan munkákat vállaltok, amelyeket senki más nem tud vagy nem akar elvégezni. Ti döntitek el, hogy kit szolgáltok, ha szolgáltok egyáltalán valakit… de mindenki tudja, hogy a háború egyensúlyát ti boríthatjátok fel.


A Root: A szerepjáték hivatalosan engedélyezett asztali szerepjáték, amely a Leder Games díjnyertes Root: Harc a hatalomért és igazságért Erdővidéken társasjátéka alapján készült. A Root: A szerepjátékban csavargókat alakítotok, egyedi törvényen kívülieket, akiknek kalandjai és szövetségei örökre megváltoztatják Erdővidéket.


A könyvben a következőket találjátok:


  • A játékosok kilenc egyedi könyvét, amelyek mindegyike arra szolgál, hogy segítsen nektek olyan csavargót létrehozni, akiknek hőstetteitől generációkon keresztül visszhangzik majd Erdővidék.
  • Könnyen követhető szabályokat mindenféle fantasztikus kalandhoz, beleértve a csavargóképességeket, hírnév- és utazásmechanikákat és még sok mást.
  • Újszerű mechanikát a felszerelés, a fegyverek és a harc kezeléséhez, amely taktikai és mesélői szempontból is fontossá teszi a döntéseiteket.
  • Részletes útmutatót a Root: A szerepjáték kezeléséhez – a harcok kidolgozását, a frakciók irányítását és még sok mást – egy komplett tisztás, Gelilah-liget mellett.

A Root: A szerepjáték egy fantasztikusan kalandos asztali szerepjáték, amelyben 3–6 erdővidéki lény harcol pénzért, igazságért és szabadságért a náluk sokkal nagyobb hatalmak ellen. A hírnév és dicsőség rátok vár!


A Root: A szerepjáték sorozat többi tagja:

1-2 a(z) összesen 2 elemből
13941,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
7820,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.