129

Új Könyv

Adatok:

Szerző: Peter Noel

Kiadó: Főnix Könyvműhely

Kiadás éve: 2023


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Címkék:

Sci-fi
Ajandekutalvány

2063-ban egy férfi felébred. Nem tudja, ki ő, nem emlékszik a múltjára, az őt körülvevő világ idegen számára. Csak annyit tud biztosan, hogy el kell menekülnie ebből a kórházszerű létesítményből, hogy klón- és robotkatonák üldözik… és hogy ezen a helyen úgy nevezték: a 129-es.


1984-ben, valahol Európában Orlando békésen éli álomszerű életét gyönyörű felesége és imádott lánya mellett. Úgy tűnik, végre a karrierje is beindul: zeneszerzőként három megbízást is kap egy filmes cégtől. Csakhogy a dolgok kezdenek rosszra fordulni. Orlando munkáit sorban visszamondják, közben súlyos anyagi gondjai egyre fenyegetőbben telepszenek rá, míg végül egy feszült helyzetben végzetes tettet követ el.


Ahogy a férfit magukkal sodorják az események, mind mélyebbre süllyed – ám közben azt veszi észre, hogy családja nagyon furcsán reagál a történésekre. Különös alakok bukkannak fel a környezetében, a valóság egyre irracionálisabbnak tűnik. Rémálmok gyötrik, melyekben valaki azt kiabálja neki: „Ébredj fel!” Valaki, akit úgy ismernek: a 129-es.


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.