A halál árnyéka

Új Könyv

Adatok:

Kiadó: Delta Vision

Kiadás éve: 2023

Sorozat: Cherubion Fantasy

Sorozat hanyadik része: 15


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Címkék:

Fantasy
Ajandekutalvány

A HALÁL ÁRNYÉKA


Zvdegor Devzevor egy különös faj tagja: drelf – drének és elfek keveréke. Dorvdre Skjördben élt,az Ősök Palotájában, a harcművész zevorok között, és mágikus erőit az elődei szellemeitőlkölcsönözte. Ám két évvel ezelőtt, midőn Zrogdavar elf istent próbálták megidézni, népétismeretlen kalandorok lemészárolták, városát lerombolták és felgyújtották. Zvdegorbosszúszomjasan veti magát a gyilkosok nyomába. Egyetlen társa Árnyék, amely még aháborodott drelfnél is kegyetlenebb és irgalmatlanabb gyilkos.


SÖTÉT SZÁRNYAK SUHOGÁSA


Caib, a vén elf ismert alakja Nordes alvilágának, aki bármilyen megbízatást elvállal, hogy legyenpénze italra és bódító hatású gomaférgekre. Több mint háromszáz évet megélt, és élhetne mégévszázadokig, ám újabban látomások gyötrik, fülében sötét szárnyak suhogását hallja, amelyrőltudja, hogy ez a halál közeledtének csalhatatlan jele.Nordesben különös események zajlanak, ráadásul a városba érkezik a háborodott ZvdegorDevzevor és titokzatos Árnyéka is.


A Cherubion Fantasy sorozat többi tagja:

Nem rendelhető
Nem rendelhető, újranyomás várható
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!