Dune: War for Arrakis (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_cmon_dune_warforarrakis2_lrg.webp
  • Új

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Marco Maggi, Francesco Nepitello

Kiadó: CMON Limited

Kiadás éve: 2023

Sorozat: Dune: War for Arrakis játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Egy fűszerbolygó mind felett!


Arrakis - a sivatag bolygó, látszólag halott és kopár világ. Pedig itt rejlik a galaxis legfontosabb nyersanyaga: a fűszer. Fűszer nélkül az űrutazás lehetetlen, és az emberek elszigetelt bolygókon élnék homokszemnyi kis életüket. Az Arrakist és a fűszerkitermelést irányító nemesi ház nagy hatalommal bír - a császár a jelenleg prosperáló Harkonnen házat leváltva, az Atreides-háznak adta az Arrakist. De mindez csupán egy nagyobb terv része volt, egy ádáz összeesküvésé, hogy az Atreides-ház régi riválisa, a Harkonnen-ház lerohanhassa őket. Harkonnen báró egy áruló támadás során szétzúzta az Atreides-eket, megölte a ház fejét, és most vasököllel uralkodik a bolygón. Paul és Jessica, az Atreides-ház örökösei azonban életben maradtak, és a félelmetes, nomád fremenek, az Arrakis kopár pusztaságának titokzatos lakói segítségével lázadást szítanak a bolygó szívében.


Csupán az egyik Ház kerülhet ki győztesen az elkerülhetetlen harcból, míg a másik a sivatag homokjában fog elveszni. Ebbe a zord valóságba csöppenhetnek bele a játékosok a Dune: War for Arrakis stratégiai, harci társasjátékban.


Ebben az aszimmetrikus stratégiai játékban a játékosok a bolygó irányításáért harcolnak, olyan különleges csapatokat irányítva, mint a fremenek, a harcedzett fedaykinek és a félelmetes császári csapatok, a sardaukarok, miközben fűszeraratókat küldenek a sivatag mélyére, hogy próbára tegyék a nagy homokférgeket. Míg a Harkonnen-ház már javában irányítása alatt tartja az Arrakist, addig a kisebb fremeni erők előnye, hogy a sivatagban rejtőzködnek, és ezt az előnyt kihasználva lassan építik fel erőiket.


A játék motorját egy akciókocka rendszer működteti – ez a War of the Ring veteránoknak ismerős lehet, a fordulóban elérhető akciókat itt is egy kockakészlet dönti majd el -, számos eseménykártyával megspékelve, amelyek segítségével minden egyes játékban másképpen kelhet életre a Dűne-saga története és izgalma. Mindkét fél számára többféle győzelmi lehetőség lesz, a Harkonnenek hódítással nyerhetnek, míg a fremenek úgy, hogy Paul Atreides a szökevény nemesből Muad'dib, a galaxis hódítója lesz.


A játék egy új, grandiózus belépő lesz a játékosok számára a hatalmas Dűne-univerzumba.

Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőAngol nyelvű játékmenet (TTS)

A Dune: War for Arrakis játékok sorozat többi tagja:

Kiegészítők:

Új
22246,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 2023-12-31
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat