Rettegés Arkhamban: A kártyajáték (Arkham Horror: The Card Game) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 • Új
 • Új
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_deltavision_rettegesarkhamban_akartyajatek2_lrg.webp
 • Új
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_deltavision_rettegesarkhamban_akartyajatek3_lrg.webp
 • Új

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Nate French, Maxine Juniper Newman

Kiadó: Delta Vision

Kiadás éve: 2023

Sorozat: Rettegés Arkhamban LCG játékok


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


3 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

A Massachusetts állambeli Arkham álmos kisvárosában rettenthetetlen nyomozók kis csapata igyekszik feltárni az emberiséget fenyegető baljós veszedelem mivoltát. De vigyázat! A mágikus birodalom számtalan szörnyűséget rejt, és a nyomozóknak ügyelniük kell arra, hogy megőrizzék épelméjűségüket, és életben maradjanak.


A Rettegés Arkhamban: A kártyajáték egy 1–4 fős kooperatív játék, amelyben a játékosok egy-egy nyomozó szerepébe bújva iszonyatos, hátborzongató rejtélyeket próbálnak megoldani. Minden játék egy hosszabb kampány egy-egy fejezete, amelyben a döntések messzemenő és váratlan következményeket vonnak maguk után. Élő kártyajátékról (LCG®) lévén szó, rendszeresen jelennek meg hozzá új kártyák és kalandok, így a játékosok eme alapdoboz tartalmát személyre szabhatják, vagy akár saját, egyedi paklikat is alkothatnak.


A Mérhetetlen Vének várnak. Képesek vagytok leleplezni titkaikat, és életben maradni, hogy el is mesélhessétek azokat?


Angol nyelvű ismertető

A Rettegés Arkhamban LCG játékok sorozat többi tagja:

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

3 értékelés alapján
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Régóta vártuk a magyarítást és végre eljött! Eddig nem találtunk hibát. A történet nagyon jó! Hátrány: néhány kártyából lehetne több is, amikből nem lenne baj, ha két karakternél is duplán lenne a pakliban!

 • A játék nagyon jól visszaadja a Lovacraft által kitalált rettegéssel és szenvedéssel teli világot, ahol a valóságot az őrülettől csupán egy apró hajszál választja el. Mégis meg kell hőseinknek próbálnia felvenni a küzdelmet az erős és rendkívül félelmetes ellenfelekkel, mert ez az igazságtalan küzdelem dönti el a világ sorsát.
  A kártyajáték pakliépítése nagyon eltérő élményt nyújt, a mechanika a kihúzott kártyák adta kombinációs lehetőségeket biztosítja, abból kell kihozni a legjobbat. A magyarul megjelent 5 alappakliból két használható hőspaklit lehet előkészíteni, így remélhetőleg a Deltavision hozza a kampányok egy részét vagy mindegyikét is, ahol újabb hősök (és paklijuk) is elérhetővé válnak. A történetek fix kártyákból állnak, így elsőre nyújtják a felfedezés örömét, a későbbi játékokban inkább az alattomosságok kivédése, a nyomok gyűjtése és a véletlenre épülő küzdelem adja a játék sava-borsát. Nehéz minden karaktert életben tartani, így nem könnyű a játék. Négy játékossal próbáltuk ki a játékot, és sokkal több ilyenkor a karakterek közötti interakció, segíteni kell egymást, mint az eredetileg kitalált két játékos esetén. Ajánlom azoknak, akik nem ijednek meg a kooperatív játékoktól, mert itt tényleg segíteni kell egymásnak a túlélésben, illetve akik a történeteket ismerik, és szeretnék megmenteni a világot.

 • Találtam egy apróbb hibát a 3. szintű *Aquinnah fejlesztés kártyán: "okozz neki 1 sérülést" helyesen okozz neki 1 iszonyatot.
  Ettől még mindig nagy kedvenc. ;)

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat