Tábori ramazuri (Oh My Brain) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_reflexshop_taboriramazuri2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_reflexshop_taboriramazuri3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 2-5 játékos

Játékidő: 15 perc

Ajánlott: 8 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Bruno Cathala, Théo Rivière

Kiadó: Reflexshop Kft.


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Meg tudsz-e szabadulni a zombiállatok hordájától?


Hozzászokhattál már, hogy a kellemes táborozást legfeljebb csak a szúnyogok zümmögése zavarja meg. De most zombiállatok rontanak rád! Erre kell most felkészülnöd, de csak akkor, ha elég bátor vagy hozzá!


Vegyetek magatokhoz mindnyájan 9-9 agyjelölőt a játék elején, a megmaradt agyakból pedig alkossatok egy közös készletet. A játékmenet: Játssz ki egy vagy több ugyanolyan értékű kártyát. Ha 3-nál kevesebb kártya van a kezedben, vegyél egyet a saját temetődből, hogy végül ismét 3 kártya legyen a kezedben. Kijátszhatsz egy kártyát, vagy több ugyanolyan értékű kártyát is. A játék azonnal véget ér, amikor egy játékos az összes agyát elveszíti. Reméljük nem kerülsz holtversenybe! (Érted... Holtverseny).


Gyűjtsd a kártyákat, játszd ki jól őket, és szorítsd sarokba a többieket, hogy ők veszítsék el előbb az agyukat. Ez a pörgős társasjáték megtanít egy fontos leckére: nem kell gyorsabbnak lenned a zombiknál, csak a barátaidnál. Rázd le magadról a titeket üldöző tábori bezombult állatokat és villámgyorsan szabadulj meg a lapjaidtól.


Az előkészületek során, keverjétek meg az összes kártyát és minden játékos kapjon 3-3 lapot. A kapott 3 kártyátok közül válasszatok ki 2-t, amit megtartotok, 1-et pedig helyezzetek a saját kártyatartótokra, ez lesz a temetőtök.


Ezt ismételjétek meg még 2-szer. A játék elején így a kezetekben 6, a temetőtökben pedig 3 kártya kell, hogy legyen. Mind a kezetekben lévő, mind a temetőtökbe kerülő kártyákat tartsátok úgy, hogy a többi játékos ne lássa, mi van azokon. A megmaradt kártyákat helyezzétek a játéktér közepére egy képpel lefelé fordított húzópakliba, ez lesz a készlet. A játék során eldobott hordákat pedig helyezzétek a húzópakli melletti dobópakliba.


A Tábori ramazuri nem hiányozhat a te játékospolcodról sem!


Angol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.