A Nagy Jü legendája (Legacy of Yu) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_reflexshop_anagyjulegendaja2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_reflexshop_anagyjulegendaja3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1 játékos

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerző: Shem Phillips

Kiadó: Reflexshop Kft.

Kiadás éve: 2023


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Rólad mit mesél majd az utókor?


Jao császár uralkodása alatt Kína népét a Sárga-folyó mentén folyamatosan halálos áradások sújtották. Habár a császár megbízta hivatalnokát, Kunt, az nem járt túlzott sikerrel. Mondhatni a megbízatása rejtélyes módon véget ért. A férfi halála után Jü örökölte apja munkáját, aki bölcsen, de tanult Kun kudarcaiból és egy csatornarendszert kezdett el kiépíteni, hogy a háborgó folyót elvezesse.


Írd meg a saját legendádat Nagy Jü cipőjében járva! A munkáslehelyezős társasjáték bármennyiszer újrajátszható, szerteágazó történetszálú kampányjáték kizárólag egy fő részére. Itt egyedül írod a legendát! Játékosként a Te feladatod lesz a fenyegető áradást kordában tartó csatornarendszer kiépítése, és a folyamatosan fejlődő, terjeszkedő település megvédése a barbárok fenyegetésétől és portyázásától. Játszmáról játszmára újabb történetszál bontakozik ki és új elemekre teszel szert.


Semmi bevezető csak a játék! Vesd bele magadat egyből a kampány sűrűjébe - a vereségtől sem kell félni, ezek is előre visznek a történetben. Csak akkor nyisd ki a krónikát, amikor arra konkrét utasítást kapsz! Minden alkalommal, amikor a játék során egy számmal ellátott teknős hatását kell érvényesítened, lapozd fel a krónika megfelelő bekezdését és kövesd az utasításokat. Ugyan ez érvényes a történetpaklira is - akkor lapozd fel ha utasítást kapsz.


A játék célja:


A játék elemek változhatnak játékról játékra, de neked a végső cél lebegjen a szemed előtt: az idővel versenyezve fejezd be a csatornarendszer építését. A győzelemhez 6 csatornaszakaszra lesz szükséged és hogy azt a fordulót is túléld, mikor a cél teljesül.


Egy forduló menete:


  • Aratás - munkásokhoz és erőforrásokhoz jutsz, húzol városlakó kártyát, így felkészülve a fordulóra.
  • Akciók végrehajtása - használd az összes kézben tartott városlakókártyádat, az akciókat pedig hajtsd végre a munkásaid által. Többféle akciót is végrehajthatsz: csatorna építése; barbárok megtámadása; új városlakókártyák felfogadása vagy elbocsátása; farmok, előőrsök és kunyhók építése; kunyhók használata; kereskedés. Mindegyik akcióhoz különböző erőforrásra és munkásra lesz szükséged és mindegyik más-más területet fejleszt.
  • Az uszály visszahelyezése (ha használtad)
  • Támadás elszenvedése - ilyenkor a barbárok támadnak és te két irányt is választhatsz. Vagy megvesztegeted őket vagy pedig a várost védelmezve sérüléseket szenvedsz el.
  • Kártyasor frissítése - Töltsd fel a játéktábla fölötti mezőket barbárokkal és városlakókkal.

Játék vége:


A játékot úgy tudod megnyerni, hogy megépíted mind a 6 csatornaszakaszt és túléled az aktuális fordulót. Bár a győzelem egyszerű, de veszíteni mégis háromféleképpen veszíthetsz - az áradás miatt, barbárok miatt, sérülés miatt. Az áradás miatt: mikor a víz eléri a csatornarendszer még meg nem épített szakaszát. Barbárok miatt: mikor 7 barbár van a játéktábla fölött. Ha pedig már nincs városlakókártyád, vagy bármi, amit elpusztíthatnál, akkor a sérülés miatt veszíted el a játékot.


Bár elsőre rémisztő lehet a szabályzat hosszúsága és a játékelemek mennyisége, de ez ne tántorítson el a történettől és a legendává válástól!


Fontos! Ne nézegesd a krónikát és a történetpaklit - és ne is keverd meg a történetpaklit. Erre majd a játék során kapsz utasítást.


Doboz tartalma:


30 db városlakókártya, 16 db barbárkártya, 7 db győzelemkártya, 7 db vereségkártya, 6 db kunyhókártya, 10 db csatornakártya, 1 történetpakli (71 db kártya), 34 db munkás (10 db fehér, 6-6 db a többi színből), 3 db farm, 4 db előőrs, 4 db kunyhó, 12 db kauri kagyló, 9 db agyag, 9 db fa, 9 db ellátmány, 1 db uszály, 1 db áradás,1 db krónika, 1 db játéktábla.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.