Root: A szerepjáték - Utazók és kívülállók

Új Könyv

Adatok:

Kiadó: Delta Vision

Kiadás éve: 2023

Sorozat: Root: A szerepjáték


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Új szereplők járják Erdővidék ösvényeit!


Ahogy a háború dúl, új frakciók kezdenek érdeklődni Erdővidék erőforrásai iránt. A Vízinépek Társasága kereskedőhajókat küld fel-alá a folyókon; a Gyíkok Kultusza új lendülettel próbál téríteni; a Nagyhercegség alagutakat ás, hogy új területeket foglaljon el; a Varjak Bűnszervezete pedig azon fáradozik, hogy a bolondoktól szerezzen magának törvénytelen hasznot. Mik ezek az új frakciók? És mit tartogatnak Erdővidék számára?


Az Utazók és kívülállók a Root: A szerepjáték kiegészítője – azé a hivatalosan engedélyezett asztali szerepjátéké, ami a Leder Games által készített, díjnyertes Root: Harc a hatalomért és igazságért Erdővidéken című társasjátékon alapul –, amely a játékot az első négy kiegészítő frakcióval bővíti ki!


A könyvben a következőket találjátok:


  • A játékosok tíz új könyvét, amelyek az általatok játszható csavargótípusokat bővíti ki kalózokkal, fosztogatókkal, krónikásokkal, eretnekekkel, történetmondókkal és még sok mással is.
  • Négy új kiegészítő frakciót – a Vízinépek Társaságát, a Gyíkok Kultuszát, a Nagyhercegséget és a Varjak Bűnszervezetét –, amelyeket bármelyik kampányotokhoz hozzáadhattok.
  • Több tucatnyi kibővített akciót és címkét, beleértve a fegyveres képességeket, a csavargóképességeket, a jellemeket, a motivációkat, a kapcsolatokat, a felszereléscímkéket és az előre elkészített felszereléseket.
  • Erőteljes frakciófordulós mechanikát, amely életre kelti a környezetet, ahogy a frakciók birtokokat foglalnak el, építményeket emelnek, és bajt kevernek Erdővidéken.
  • Két új tisztást – Szívfát és Harmatfű-hajlatot –, amelyek az új kiegészítős frakciókra és a konfliktusaikkal összefüggő kalandokra helyezik a hangsúlyt.

A Root: A szerepjáték egy fantasztikusan kalandos asztali szerepjáték, amelyben 3–6 erdővidéki lény harcol pénzért, igazságért és szabadságért a náluk sokkal nagyobb hatalmak ellen. A hírnév és dicsőség rátok vár!


A Root: A szerepjáték sorozat többi tagja:

1-2 a(z) összesen 2 elemből
13941,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
7820,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.