A becsület romjain

Új Könyv

Adatok:

Szerző: Kulikov, Roman

Kiadó: Metropolis Media

Kiadás éve: 2023

Sorozat: Becsületbeli ügy

Sorozat hanyadik része: 1

Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Roman ​Kulikov, a S.T.A.L.K.E.R. sorozatból jól ismert író, Rafael Sabatini éppen 100 évvel ezelőtt írt Blood kapitány viszontagságai című klasszikus regényét gondolta újra. A távoli jövőben az emberek még mindig nem tanultak meg békében és egyetértésben élni. A hatalmas galaktikus birodalmat fegyveres erő segítségével irányítják, és az uralkodó nem képes a birodalom minden szegletét felügyelet alatt tartani.


A hatalom ezért gyakorlatilag a nagyvállalatok kezében van, amelyek saját sereget tartanak fent és az általuk felügyelt csillagrendszerekben saját törvényeket vezetnek be.


És ha ez nem lenne elég, a földi civilizáció a földönkívüli rudiánokkal áll háborúban…


Lagyimir Kamenyev, a birodalom katonai érdemrendjének lovagja épp szabadságát tölti szülőbolygóján, amikor véletlenek sorozatának köszönhetően a helyi lakosok és az egyik vállalat vezetése között kirobbanó konfliktus kellős közepén találja magát.


Lagyimir, akit ártatlanul vádolnak súlyos bűntények elkövetésével, egyik pillanatról a másikra válik mindenki által megbecsült és elismert kedvencből veszélyes bűnözővé, törvényen kívülivé, akire egyaránt vadásznak vállalatok és a hadsereg is. Hogy visszatérjen a normális élethez és kiharcolja az igazát, nem marad más választása, mint a kalózkodás útjára lépni.


A Becsületbeli ügy sorozat többi tagja:

Nincs találat!

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.