La Granja - Deluxe kiadás (magyar) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_deltavision_lagranjadeluxe2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_deltavision_lagranjadeluxe3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Fejlessz, termelj, szállíts!


Mallorca gyönyörű szigetén, Esporles falu közelében, az Alpich-tó körül kis farmok virágoznak, és természetes finomságokat termelnek. Leleményes tulajdonosok építik és üzemeltetik őket, és bár szinte mindegyikük a vidéki boldogság helye, csak egy válhat közülük a legvirágzóbb, leghíresebb és legelismertebb vidéki birtokká. Csak egy lehet közülük La Granja.


A La Granja játékban 1-4 játékos válik ravasz farmtulajdonossá, akik árukat termelnek és szállítanak, birtokaikat bővítik, és a falu központjában lévő helyi piac irányításáért versengenek. A 6 kör alatt farmjaikat fogják fejleszteni földterületek és hasznos bővítések hozzáadásával, tetőket építenek, hogy erős, egyszeri képességeket szerezzenek, segítőket bérelnek fel, a piacra és kézműves épületekbe szállítanak, és még sok mást is tesznek azért, hogy a játék végén a legtöbb győzelmi pontot szerezzék meg.


A La Granja Deluxe kiadás a klasszikus La Granja játék frissített változatát tartalmazza, az összes valaha kiadott promóciós anyaggal, valamint rengeteg új moduláris tartalommal és új alkatrésszel – fából készült tetőlapkákkal, új kártyákkal és jelzőkkel, valamint a játékhoz adható kiegészítőkkel – bővítve.


Az új modulok között szerepel egy teljes egyszemélyes mód, valamint az eredeti tervezők és olyan vendégtervezők új anyagai, mint Stefan Feld, Adam Kwapinski, Turczi Dávid, Tony Boydell, Filip Głowacz, Andrei Novac és Błażej Kubacki.


Angol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.