A Föld (Earth) - A Föld fái tokenszett

Új Társasjáték kellék
  • webrend/images/termek_large/2023/kellek_2023_minikhu_earth_fatokenszett2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2023/kellek_2023_minikhu_earth_fatokenszett3_lrg.webp

Adatok:

Kiadó: Minik.hu

Kiadás éve: 2023

Sorozat: Earth játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Ez a szett A Föld társasjátékhoz készült és realisztikus, összeépíthető fákat tartalmaz extra részletekkel.


A Föld társasjáték egy izgalmas és tanulságos játék, amely lehetőséget ad arra, hogy felfedezzük és megismerjük a világunkat. Azonban a játék még élethűbbé és izgalmasabbá tehető azzal, hogy hozzáadunk egy különleges kiegészítő szettet. Ez a szett kifejezetten a játékhoz lett tervezve, és valósághű, összeépíthető fákat tartalmaz extra részletekkel.


Az extra részleteknek köszönhetően a játékosok még jobban belemerülhetnek a Föld társasjáték világába. A fák valósághűen vannak megtervezve, és többféle típusban összeépíthetőek. Az összeállításuk sem bonyolult, így a játékosok könnyedén létrehozhatják a saját erdőjüket a játéktáblán.


Az összeépíthető fákat tartalmazó szett tehát nemcsak esztétikailag emeli a játék élményét, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy a játékosok még mélyebben belemerüljenek a természet és a világ felfedezésébe. A realisztikus részletek segítségével a játék még valóságosabbá válik, és elhozza a természet szépségét a játékosok otthonába.


A Föld – A Föld Fái tartalom:


  • 40db lomb komponens (10db vörös, 10db zöld, 10db sötétzöld és 10db sárga)
  • 70db fatörzs komponens
  • 40db alsó komponens (gyökér)

Megjegyzés: A szín tónusa némileg eltérő lehet a különböző monitorok által mutatott kép miatt. A kép nem biztos, hogy teljesen visszaadja a termék eredeti színét. A termék a társasjátékot nem tartalmazza.


Ez egy nem-hivatalos, harmadik fél által készített kiegészítő, ami a minik.hu által lett megtervezve és kerül gyártásra. Minden márkanév, terméknév, vállalatnév, termék- és szolgáltatásvédjegy jogos tulajdonosának birtokát képezi és semmilyen kapcsolatban nem áll a minik.hu márkanévvel.


A Earth játékok sorozat többi tagja:

Nincs találat!

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.