Menior tornyai

Új Könyv

Adatok:

Szerző: Knight, Robert

Kiadó: Delta Vision

Kiadás éve: 2023


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Címkék:

Fantasy
Ajandekutalvány

Elmbruth O’Yllewaggh egy zöld bőrű, csúf képű oggun nő, akit gyermekkorában megátkozott egy varázsló. Ám a gyermek felnőtt, és nem csupán kiváló harcossá vált, de mentális képességei révén még egy mágussal szemben is jók az esélyei. Elérkezettnek látta hát az időt, hogy megtalálja régi ellenségét, és rákényszerítse, hogy megszüntesse a réges-régi átkot. Azonban Mennegor, a gonosz varázsló a sötétség szolgáitól és kísértetektől, démonoktól hemzsegő, félelmetes hírű várba vette be magát, melynek nevét az ismerői rettegve ejtették ki: Menior tornyai.


A címadó kisregény mellett további kilenc fantasztikus történet kapott helyet ebben a kötetben, melyben a Cherubion Kiadó egyik legtermékenyebb írójának műveit gyűjtöttük egybe.


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat