Monster Lands (Retail Edition) (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 • 20%
  kedvezmény
 • 20%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_sgg_monsterlands_retailedition2_lrg.webp
 • 20%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_sgg_monsterlands_retailedition3_lrg.webp
 • 20%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Nyelvfüggetlen

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kockákkal a koronáért!


Egy bátor harcosokból álló kis klán vezetőjeként szállsz be a Szörnyföldek koronájáért vívott harcba! Messze visz majd az utad: meglátogatod a Citadellán belüli épületeket, a királyság utolsó bástyáját, mely a birodalmat védi a szörnyek áradata ellen, és a külső, a Citadellát körülvevő területeket, ahol harcolhatsz a szörnyekkel, és visszaszerezheted a földeket a királynőnek.


A Monster Lands egy versengő kockajáték, amely ötvözi az erőforrás-menedzsmentet, a munkáslehelyezését és a szórakoztató harcot.


Zsoldosaid kockákkal látnak el, amelyeket egy akciókra tudsz majd elhasználni. A Citadellában a kockáiddal fejlesztheted a klánodat, vadászeszközöket, pajzsokat, bájitalokat, mérgeket, újabb zsoldosokat és még sok minden mást szerezhetsz. A kockák lehelyezésének időzítése és a használt kockák típusa rád is, és a többi játékosra is hatással lesz.


A Külső vidéken a kockáid harci eszközökké válnak. Küldetésekben és csatákban dobsz velük, hogy megpróbáld legyőzni a szörnyeket vagy visszafoglalni a földet. Ha jól tervezel meg mindent, számos lehetőséged lesz rá, hogy manipuláld a kockáid eredményét, és így növeld a siker esélyét. Nem támaszkodhatsz egyedül a szerencsés dobásaidra, hogy megszerezd a koronát! Gondosan kell gazdálkodnod az erőforrásaiddal és megfelelő tervezés elengedhetetlen a sikerhez.


A játék végén a koronát az a klán kapja meg, amelyik a legtöbb győzelmi pontot gyűjti össze, amely a dicsőség, a hírnév, az arany és a szörnyek legyőzéséből származó trófeák jelentenek.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.