Perseverance: Castaway Chronicles - Episodes 1 & 2 (Deluxe, festetlen figurák) (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 • 10%
  kedvezmény
 • 10%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_mindclashgames_perseverence_castawaychronicles_deluxe2_lrg.webp
 • 10%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/2023/tarsas_2023_mindclashgames_perseverence_castawaychronicles_deluxe3_lrg.webp
 • 10%
  kedvezmény

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

A legjobb: 3 játékossal

Játékidő: 180 perc

Ajánlott: 15 éves kortól


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Élj túl, és építs virágzó várost a dinók világában!


A luxus óceánjáró, amelyen utaztál, egy túlvilági viharba keveredve zátonyra futott… egy dinoszaurusz-szigeten. Minden kapcsolatot elvesztettél az általad ismert világgal. Az álomnyaralás helyett most rád és riválisaidra hárul a feladat, hogy a rongyos, szervezetlen túlélőkből működő társadalmat kovácsoljatok.


A Perseverance: Castaway Chronicles egy játéksorozat első két epizódját teszi le a játékosok asztalára. Mivel mindegyik epizód egyedi jellemzőkkel és eltérő játékélménnyel rendelkezik, önállóan is játszhatóak közepes/nehéz játékként, de folyamatos kampányként is, amely egy ellenséges szigeten egy túlélőkből álló csoport történetét meséli el.


A téma és a történet az epizódok során, fejlődő játékmechanizmusokon keresztül bontakozik ki, ami a szabályok könnyebb elsajátítását teszi lehetőve. A kampánymódban az egyes epizódok kimenetele befolyásolja a következőt, de a játék nem tartalmaz legacy elemeket és rejtett szabályokat; az egész történet számtalanszor újrajátszható.


Az egész sorozat alapmechanizmusa a különleges kockák húzása, lehelyezése, és az így elvégezhető akciók végrehajtása. Egyes specialisták jobban alkalmasak bizonyos akciókra, mint mások. Amikor a kockakészlet elfogy, a területi többség mechanizmusán át követők szerezhetők: települések építhetők, vezető helyezhető le, és a speciális kockákat a játékos színedre alakíthatod.


Ápolj jó kapcsolatot a tisztségviselőkkel, hogy jutalmakban részesülj. Építs falakat, állíts csapdákat és gyűjts katonákat, hogy megvédd a várost a dinoszauruszok rendszeres támadásai ellen. A védekezés gyakran közös erőfeszítés, de a játékosok a hozzájárulásuk alapján egyénileg kapnak jutalmat. Légy azonban óvatos: a kudarc a dinók betörését, letaposott településeket és elveszett követőket hoz magával!


Angol nyelvű játékszabály
Szellemlovas dobozbontásAngol nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.