Gyíkbőrben

Új Könyv
  • webrend/images/termek_large/2023/konyv_2023_gyikborben2_lrg.webp

Adatok:

Szerző: Mannász Viktor

Kiadó: Magánkiadás

Kiadás éve: 2023

Sorozat: Vindgardia árnyai

Sorozat hanyadik része: 1

Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Évszázadokkal ​ezelőtt, a távoli múltban úgy tűnt, hogy az örök fagyba dermedt Lomor Birodalom egész Vindgardiát képes lesz meghódítani. A lomor főnemesi házak egyesített erejének senki sem tudott ellenállni: seregeik sorra igázták le a környező országokat, átgázolva minden ellenálláson.


A nagyság napjai azonban hamar elszálltak. Pártviszály ütötte fel a fejét, és a kirobbanó belharcba kis híján odaveszett a királyadó Morsgard-ház. Te, mint nemzetséged utolsó mágusainak egyike, minden varázshatalmadat latba vetve kétségbeesett küzdelmet folytatsz a fennmaradásért… Léteznek azonban olyan fenyegetések, melyekkel szemben még a rettegett Varefard is tehetetlen.


A mágiádtól és az emberi külsődtől megfosztva egy távoli létsíkra száműznek, ahol foggal-karommal kell küzdened, ha valaha újra látni szeretnéd az otthonodat. Hosszú életed legnehezebb próbatétele vár rád, ugyanis az Örök Börtönben mérlegre kerülnek az elveid és a jellemed. Képes leszel szörnyként megőrizni emberi mivoltodat, vagy a külsődhöz hasonlóan a belsőd is eltorzul?


A Vindgardia Árnyai című új sorozatunkban A Végzet Prófétáiból és a Karavánkísérőkből megismert világ antihőseit mutatjuk be. A Gyíkbőrben a hírhedt főmágus, Varefard története, kinek szenvtelen kíméletlenségét nem csupán ellenségei, de még tulajdon alattvalói is félték.


A Hit nevében című játékkönyv szerzőjének új műve – Szendrei Tibor illusztrációival!


A Vindgardia árnyai sorozat többi tagja:

Nincs találat!

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.