Voidfall (Standard Edition) (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 240 perc

Ajánlott: 15 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Turczi Dávid, Nigel Buckle

Kiadó: Mindclash Games

Kiadás éve: 2023


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 44*68 mm Standard (160 db-os) 2 db Kártyavédő - Swan 70*110 mm Standard (150 db-os) 1 db
Össz ár: 3570,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 44*68 mm Prémium (100 db-os) 3 db Kártyavédő - Swan 70*110 mm Prémium (75 db-os) 2 db
Össz ár: 5950,- Ft

Fékezd meg a Voidbornt és állítsd vissza a Domineumot ebben az Euro-rajongóknak szóló 4X űrjátékban.


A Novarchok, a Novarchon királyi ház leszármazottai évszázadok óta vasököllel uralkodnak az emberiség feudalista galaktikus birodalma, a Domineum felett. Ez idő alatt lenyűgöző technológiai fejlődéseket értek el, ami segítségével a Domineum eljutott és végül benépesítette az ismert galaxis legtávolabbi szegleteit is, ahol új Házak születtek, hogy a birodalom külső szektorainak kormányzását ellássák. Ezt a sikeres terjeszkedés és kialakult kultuszt a Novarchon-Ház nem csupán magának köszönhette. Sokan azt hitték, hogy csupán mítosz, de valójában egy ősi kozmikus lény, a Voidborn sötét befolyása volt az, ami a tudást és technológiát biztosította számukra. Míg a Ház örök életet és kultusz remélt, addig a Voidbornak egyetlen célja volt: örök éhségét igyekezett csillapítani. Így, mikor a Domineum elérte a lény sóvárgásának megfelelő szintjét, interdimenzionális rések nyíltak meg a Domineum szívében, hogy a Voidborn átvehesse az uralmat a belső világok felett. Most itt az ideje, hogy a megmaradt Nagy Házak megtisztítsák a galaktikus korrupciót, megakadályozzák a Voidborn teljes eljövetelét, és végül a Domineum új uralkodóiként legyőzzék a káoszt.


A Voidfall egy űrbeli 4X játék (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate, avagy felfedezni, terjeszkedni, kizsákmányolni, megsemmisíteni), amely a vérbeli euro játékok rajongóinak készült. Egyesíti a 4X műfajra jellemző feszültséget, a játékosok interakcióját és a birodalom mélyreható testreszabhatóságát az erőforrás-gazdálkodással, a feszes döntésekkel és a minimális szerencsével járó játékmenettel. Szorítsd vissza a Voidborn térhódítását az egyszemélyes/kooperatív módban, vagy a riválisaid legyőzésével a kompetitív módban – mindegyik játékmód ugyanazt a szabály- és játékrendszert használja. A változatosságot nemcsak a több játszható Ház biztosítja, amelyeknek egyedi erősségeik és gyengeségeik vannak, hanem a sokféle kiinduló térkép elrendezés is.


Egy Nagy Ház vezetőjeként három ciklust játszhatsz végig, mindegyikben egy-egy játékot megváltoztató galaktikus esemény, új pontozási feltétel és meghatározott számú kijátszható fókuszkártya biztosítja a változatosságot. A fókuszkártyák három akciója közül kettőt választva máris döntések elé kényszerülsz, fejlesztheted és javíthatod a technológiádat, haladhatsz előre a három házspecifikus civilizációs sávon, irányíthatod a szektoraid infrastruktúráját, népességét és termelését, és akár öt különböző típusú űrflottával hódíthatsz meg új szektorokat. Az űrcsatákat vagy a Voidborn fertőzött erői ellen (amelyek semleges ellenfélként vannak jelen a kompetitív módban is), vagy más játékosok ellen vívhatod. Ahelyett, hogy a kockadobás szerencséjére hagyatkoznának, a Voidfallban a csaták teljesen determinisztikusak, és jutalmazzák a gondos felkészülést és az ellenfeleid ügyes legyőzését.


A képeken látható minik (pl. hajók, korrupció jelölők) nem részei a Standard kiadásnak!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.