A túlvilág vándorai (Passengers) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték
  • webrend/images/termek_large/2024/tarsas_2024_reflexshop_atulvilagvandorai2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2024/tarsas_2024_reflexshop_atulvilagvandorai3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 4-8 játékos

Játékidő: 50 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerző: Joost Das

Kiadó: Reflexshop Kft.

Kiadás éve: 2024
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Végállomás a túlvilág!


Békák kuruttyolnak, fűzfák hajlonganak a titokzatos folyó partján, ahol két csónak várja ringatózva, hogy megteljen utasokkal. Hosszú útra indulnak, melynek végállomása a túlvilág, ahol örök nyugalom vár mindenkire. Legalábbis majdnem mindenkire. Te nem utas vagy, csupán a révész, aki a kiválasztotta szerencséseket vezeti biztonságban a túlpartra. Miután az utolsó utas is belépett a boldogságot ígérő paradicsomba, indulhatsz is vissza, hogy újabb embereket vihess a túlvilágra. Amíg érdemesnek nem találnak, Te magad még a lábujjadat sem teheted be.


Beszélnek ám az alvilági körökben egy titkos, rövidebb útról. Sötét hangok azt ígérték, hogy ha elég démont csempészel át a Túlföldre, ők átveszik ott a hatalmat. És akkor, szavukat adták, sötét uralkodásuk alatt sokkal gyorsabban beengednek majd a mennyei birodalomba. Mióta lélekvezetőként szolgálsz, soha nem kaptál még ehhez fogható ígéretet. Eltűnődsz hát, hajlanál-e valaha az alkura. Vajon a társaid már el is fogadták?


A túlvilág vándorai társasjáték három körből és mindegyik kör három fázisból áll. A játékosok minden körben beültetnek egy vándort valamelyik játékban lévő hajóba. Ezért cserébe megkapják a helyhez tartozó ajándékot és hango(ka)t. A játékosok végrehajtják az ajándékhoz tartozó különleges akciókat. A játékosok a hangjaik segítségével megszavazzák, hogy melyik hajó induljon útnak a Túlföldre. Miután a harmadik hajó is átért a Túlföldre, ideje felfeni a vándorokat és pontozni. Számoljátok össze a lelkeket, a démonokat - a legtöbb pontot szerző csapat nyer. De a játék során alaposan át kell gondolnotok, hogy mikor milyen információt osztotok meg egymással. Hogy kiben bíztok, mikor blöfföltök és mikor hallgattok bölcsen.


Csend kiegészítő:


Ha már ismeritek az alapjátékot, akkor újabb élményekért hozzáadhatjátok a Csend kiegészítő 15 kártyáját. A kártyák váratlan fordulatokat hoznak a játék minden körébe. Előfordulhat, hogy a csendkártyán lévő utasítás ellentmond a játék alapszabályainak. Némelyik csendkártya megtiltja adott játékosoknak, hogy beszéljenek. A csendkártyák csupán egy körig fejtik ki hatásukat. A kör végén, miután a megszavazott hajó átkerült a Túlföldre, dobjátok el a csendkártyát.


A túlvilág vándorai egy izgalmas társasjáték, igazán pörgős és a különleges grafikája szinte mindenkit magával ránt.


A doboz tartalma:


  • 6 játéktábla
  • 15 vándorkártya
  • 40 ajándékkártya
  • 17 hangjelölő
  • 8 szavazókorong
  • 1 mesterérme
  • 3 maszk

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!