Basic Roleplaying Universal Game Engine (Angol nyelvű)

Új Szerepjáték

Adatok:

Kiadó: Chaosium Inc.

Kiadás éve: 2024


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Alkoss. Kutass. Játssz.


A Basic Roleplaying (BRP) egy alapvető szerepjáték rendszer. Akár tapasztalt, veterán játékos vagy, akár új vagy a hobbiban, a Basic Roleplaying mindent tartalmaz, amire szükséged van az akár évekig tartó kalandozáshoz.


A BRP ugyanazt a motort használja, mint amit a Call of Cthulhu, a RuneQuest, a Pendragon, a Rivers of London és számtalan más játékrendszer. Ez a könyv tartalmazza az alaprendszer szabályait, a karakteralkotást, a fejlődést, a szörnyeket és az antagonistákat, valamint játékmesteri tanácsokat.


Egy zökkenőmentes magmechanika


A sikert és a kudarcot mindig egy D100-as dobás határozza meg. Ezt a dobást összevetve a megfelelő készséggel, tulajdonsággal, képességgel vagy erővel, ha a célszám alá dobsz, sikerrel jársz. Ez azt jelenti, hogy a karakterlapodon minden stat egyértelműen jelzi számodra a siker valószínűségét.


Természetes karakternövekedés


A karakterek a játékban végzett tevékenységük alapján fejlődnek. Ha lősz egy fegyverrel, az a képességed növekedhet. Ha azt szeretnéd, hogy a karaktered megtanuljon varázsolni, jobban tudjon autót vezetni, lovakat lasszóval befogni, vagy akár egy űrhajót megjavítani, akkor a karaktered az említett képességek használatával fogja ezt megtenni!


Halálos és taktikai harc


A BRP alapszabályai könnyen megtanulhatók, és ugyanez igaz a harci mechanikákra is, amelyekkel a játékosok reagálhatnak a támadásokra - nem kell vársz a sorodra, hanem egyből hatással lehetsz a harcra! A konfliktusok halálosak lehetnek, és minden dobás (támadás, visszavágás, kitérés vagy más) szerves része egy-egy harcnak.


Alkosd meg a neked tetsző világot


A mágia, pszichikai erők, mutációk, szuperképességek, fegyverek, felszerelések és járművek mechanikáját tartalmazó Basic Roleplaying bármilyen környezetben és műfajban megállja a helyét! Mint a neve is mutatja, az Universal Game Engine bármilyen általad választott világhoz adaptálható - akár egy már ismert, korábban létrehozott világhoz, akár a semmiből jött, új világhoz!


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Fantasztikus, egyszerű és a könyv csodaszép. Mindenkinek csak ajánlani tudom...

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.