A rókák tudománya (The Fox Experiment) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték
  • Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2024/tarsas_2024_reflexshop_arokaktudomanya2_lrg.webp
  • Új

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-4 játékos

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Elizabeth Hargrave, Jeff Fraser

Kiadó: Reflexshop Kft.

Kiadás éve: 2024

Sorozat: The Fox Experiment játékok
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Éppen kipróbáláson van

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Rókatenyésztés a háziasítás jegyében!


1958-ban Demitri Beljajev és Ljudmila Trut háziasítási kísérletbe kezdett. Egy nagyobb rókacsoportból kiválasztották azokat a rókákat, amelyek az emberre több kíváncsisággal és kevesebb agresszióval reagáltak. Minden egyes generációból csak a legbarátságosabb kölyköket választották ki szülőknek - remélve, hogy így újra alkotják azt a több ezer éves folyamatot, amely egykoron a háziasításhoz vezetett. A kísérlet megdöbbentő eredményeket hozott. Annak ellenére, hogy a rókákat csupán amiatt választották ki, hogy mennyire barátságosak, hamarosan számos olyan fizikai tulajdonságot kezdtek mutatni, amelyek a háziasított állatokra jellemzők - mint például a foltok, a lógó fülek és a göndör farok. A rókák így jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy megértsük, miként fejeződnek ki ezek a tulajdonságok. A kísérlet a mai napig folytatódik.


A rókák tudományában saját háziasított rókákat kell tenyésztenetek. Minden fordulóban kiválasztotok egy rókaszülő párost, akik bizonyos tulajdonságokkal rendelkeznek. Megszerzitek ezeket a bizonyos tulajdonságkockákat, dobtok velük, majd megpróbáljátok úgy elhelyezni őket, hogy teljes tulajdonságszimbólumokat alkossanak, amelyeket aztán bejelölhettek a kölyökkártyán. Ezután tulajdonságjelzőket kaptok attól függően, hogy hány tulajdonságot sikerült megjelölnötök, amelyekkel utána a személyes játékos táblád sávjaidat növelheted.


A forduló végén az előző generációs rókákat kiürítitek, és az összes új kölyköt a kennelbe helyezitek - így azok a következő fordulóban szülőnek választhatók. A játék 5 forduló után ér véget, pontokat kaptok a pártfogókért (játék végi pontszerző bónuszok), a teljesített tanulmányokért (személyes játékos célok), az elnyert legbarátságosabb róka díjért, a személyes játékostáblátok állásáért és az extra zsetonokat. A legtöbb pontot gyűjtő játékos nyer!


Angol nyelvű játékszabálySzellemlovas dobozbontásAngol nyelvű ismertető


A The Fox Experiment játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

23574,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!