Az első kalandkönyvem: Százszorszépvölgy királynője

Új Könyv

Adatok:

Kiadó: Reflexshop Kft.

Kiadás éve: 2024

Sorozat: Az első kalandkönyvem
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Te milyen kaptár királynő leszel?


Ezt a könyvet ugyanúgy kell olvasni, mint az összes többit, de ezúttal te döntheted el, hogyan folytatódjon a kaland. Amikor olyan oldalra érsz, ami három részre van osztva, döntened kell! Olvasd el mindegyik lehetőséget, majd válassz közülük egyet. A választott részt fellapozva folytatódik a történeted. Válassz bölcsen, mert nincs visszaút!


Már a főhős kiválasztásánál megkezdődnek a döntések, de a könyv folyamán hasznos tárgyakra, különleges társakra és sérülésekre is szert tehettek, amiket tárcsákon követtek nyomon - ezek későbbi oldalakon még visszaköszönhetnek, szóval őrizzétek meg jól őket!


Minden kalandban van némi kockázat, és még az is lehet, hogy megsérülsz. Ezeket a sérüléseket sebtapaszok jelképezik. Akárcsak a tárgyaknál, csak forgasd el az adott színű tárcsát, amíg meg nem találod a sebtapaszt. A tárcsán lévő bármilyen tárgy ilyenkor elveszik.


Az első kalandkönyvem egy különleges gyerekeknek szóló könyvek gyűjteménye. Minden könyv egy teljesen új világot és egy új történetet rejt magában, de hogy hogyan alakul a történet... az csak rajtatok, az olvasón múlik! Hiszen itt a Ti döntésetek alakítják a kalandodat!


A Az első kalandkönyvem sorozat többi tagja:

5691,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
5691,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!