Drop Drive (Deeper Space Edition) (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 • webrend/images/termek_large/2024/tarsas_2024_psg_dropdrive_deeperspaceedition2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2024/tarsas_2024_psg_dropdrive_deeperspaceedition3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-5 játékos

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 8 éves kortól


Adatok:

Szerző: Scott R. Smith

Kiadó: Phase Shift Games

Kiadás éve: 2024
Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Dobd bele magad a világűrbe!


Gyűjtsd össze a legénységed, és készülj fel a végtelen űr felfedezésére! Az újonnan telepített rakétameghajtás segít majd értékes nyersanyagokat bányászni a közeli aszteroidákból, míg a kísérleti drop drive („ejtő hajtómű”) segítségével az űr távoli és ismeretlen mélységeibe ugorhatsz. Kalandozz idegen világok körüli pályákon, hogy eladd a rakományodat, utasokat vegyél fel, és idegen mintákat gyűjts be, miközben gátlástalan kalózokkal küzdesz meg, akik a te fáradhatatlan erőfeszítéseidből akarnak hasznot húzni...


A Drop Drive egy könnyed sandbox játék, amely egy „drop-style” mechanikával rendelkezik (a játékelemek szó szerint szétszóródnak majd a pályán), amely biztosítja, hogy két egyforma játékban soha ne lehessen részed. A Drop Drive ötvözi a stratégiát egy újszerű térbeli elemmel, amely kihívás elé állítja az alkalmi és a hardcore játékosokat egyaránt!


A Deeper Space Edition kiadás tartalmazza:


 • Drop Drive alapjáték
 • Strange Signals kiegészítő
 • 5. játékosnak kapitány felszerelés
 • deluxe bolygók és lapkák
 • menőbb útvonal kapcsok

Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Szeretem az olyan játékokat, amik fognak egy nagyobb, összetettebb játékot vagy játék kategóriát, és képesek azt úgy lecsupaszítani, hogy a lényege megmaradjon, viszont az egész letisztult és rövid legyen.

  A Drop Drive pont ilyen játék, ami a sandbox pick up and deliver játékok (pl: Xia, Merchants of Venus) esszenciáját próbálja visszaadni egy lényegesen kisebb, és egyszerű szabályokkal működő formában. Ráadásul mindezt úgy teszi, hogy az eredeti "testvéreivel" szemben még szórakoztató is. Az erre a játéktípusra jellemző szárazabb elemzések és lassú körök itt nem jelennek meg, mire észbe kapsz már megint te jössz, a játék pedig még első alkalommal sem érte el az 1 órát, később pedig már a fél órát ostromolta inkább.

  A játék a Nagy bumm-al kezdődik, ami úgy néz ki, hogy fogod a kezedben a bolygókat, aszteroidákat, anomáliákat, és begyűjthető nyersanyagokat, és a pálya közepén található félgömb alakú napra ledobod, onnan pedig minden szétszóródik, kialakítva az adott játékhoz tartozó galaxist. A következő lépés a hajód elkészítése, amit több lehetőségből válogathatsz össze. Vannak hajó részek amik gyorsak, jók felfedezésben, jók harcban, sok a rakterük, esetleg több életformát tudnak tárolni. Ehhez jönnek még extra felfedezés kártyák amik lehetnek új képességeket adó hajóalkatrészek, életformák (szettgyűjtés), és utasok, amiket játék közben megszerezhetünk.

  Ez után mindenki a saját bolygójáról indulva próbálhat érvényesülni az adott játék galaxisában. Ezt teheti aszteroidákat leszállítva és eladva, utasokat szállítva, létformák gyűjtögetésével, kalózkodással, vagy ezek keverékével. A végén az nyer, akinek a legtöbb pénze lesz. Még egy fun dolog, hogy a hajónkkal a galaxisban egy kis hajtogatható mérőpálca segítségével tudunk mozogni az adott körben, és amihez az hozzáér vagy amin átmozog, azzal mind interakcióba tudunk lépni. Amennyiben pedig nagyon beszorulnánk valahova vagy nagyon gyorsan kellene eljutnunk a galaxis másik szegletébe, egy benzin nyersanyagért cserébe be lehet izzítani a drop driveot, ami a nevéből előrevetítve azt jelenti, hogy a galaxis egy másik szegletébe dobhatjuk le magunkat (4-5 inch magasságból) :).

  A játékot tovább színesítik az anomáliák, amiből a Deeper Space Edition-be rengeteg jutott. Ezek mind mind a játék menetét megváltoztató mini kiegészítők, fogtok találkozni féregjáratokkal, űrbiszrókkal, galaktikus szörnyekkel amik felfalják a bolygókat, űrbázisokkal, de vannak filmek által inspirált (Dűne, 5. elem) kiegészítők is a dobozban.

  Végére egy negatívum: a játék ára. Ugyan rengeteg tartalom van a dobozban, de nem tudom nem úgy érezni, hogy a játék nagyjából 2-szer olyan drága mint ami optimális lenne egy könnyed, gyors, fun, de random játékért.

  Ettől függetlenül én nagyon élveztem az eddigi játékalkalmakat, és a játék nálam abba a nem túl népes kategóriába esik amit egy jó darabig biztos megtatok.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.