Spectral (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték
  • Új
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2024/tarsas_2024_bitewinggames_spectral2_lrg.webp
  • Új
  • webrend/images/termek_large/2024/tarsas_2024_bitewinggames_spectral3_lrg.webp
  • Új

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-5 játékos

Játékidő: 30 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerző: Ryan Courtney

Kiadó: Bitewing Games

Kiadás éve: 2024
Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Találjátok meg a kincseket a kísértetjárta kastélyban!


A legenda úgy tartja, hogy az elhagyatottan álló Spectral Manor bíborholdkor, éjfélkor kel életre – mely esemény évszázadonként csupán néhányszor fordul elő. Ezen az éjszakán, és csakis ezen az éjszakán, bizonyos szobákban hatalmas kincsek jelennek meg, kimondhatatlan gazdagsággal ajándékozva meg azokat, akik elég bátrak hozzá, hogy megtalálják. De mindazok, kik belépnek ebbe a kastélyba, csakis saját felelősségükre tehetik, mivel egyes szobákban ilyenkor szellemek és átkok ébrednek, és ők bizony nem a kincsekre, hanem a balga betolakodókra szomjaznak. A kincsvadászok segítségére azonban jelképek és jelek is megjelennek, melyek jelzik, hol találhatók kincsek, és hol leselkednek rájuk paranormális csapdák.


A Spectral-ban a játékosok egymással versengő kincsvadász bandákat irányítanak. Ezek a csapatok a bíborhold éjszakáján lépnek be a kastélyba, és azon versenyeznek, hogy éjfél előtt felfedezzék a kincsek helyét. Miközben felfedezik és megfejtik a jelképeket, elkerülhetik azokat a szobákat, ahol titkon démonok szunnyadnak, és önző módon eltitkolhatják ezeket az információkat a riválisaik elől. A játékosok a következtetések, licitálások, fogadások és blöffölések révén fedezik fel és hasznosítják a megszerzett titkokat. A játék akkor ér véget, amikor egy játékos az összes kincsvadászát elhelyezte, vagy ha az összes játékos egymás után passzol. Az a banda kerül ki győztesen, amelyik a legtöbb kincset zsákmányolja meg, miközben sikeresen elkerüli az elátkozott szobákat.


A Spectral többféle kihívási szintet tartalmaz - kezdő, normál és haladó mód -, így a játékot a saját tapasztalatitokhoz tudjátok igazítani.


Angol nyelvű ismertető

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!