• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2001_dv_munchkinalap_hatodikkiadas2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2001_dv_munchkinalap_hatodikkiadas3_lrg.webp

Munchkin (hatodik kiadás, magyar)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 60*90 mm Standard (160 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 60*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Szörnyet megölni * Kincset ellopni * Havert hátba döfni


Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd hátba. Ez egy ilyen játék: vérbeli fentezi, kártyás-társas, méghozzá a javából – jócskán nyakon öntve hülyeséggel, pardon, szarkazmussal, stílusparódiával és humorral. Aki a legmagasabb, tizedik szintet először eléri, az nyert! Főleg tapasztalatot.


A játékról


2000-ben, több mint egy évtizedes asztali szerepjáték múlttal a hátam mögött találkoztam életem első modern társasjátékával, a Munchkin-nel. Olyan tökéletesen parodizálta azokat a játék-, film- és olvasmányélményeket, melyek ismerősek és kedvesek voltak számomra, hogy egyből függővé váltam. Kovalic rajzai és Jackson humora eltalált valamit bennem, és sokáig a kedvenc játékom volt. Azután jöttek a kiegészítők sorban, és lett számomra a játék egyre kezelhetetlenebb; a kártyák jók voltak, de akkora kazamata- és kincs-paklik jöttek létre, amelyek megkeverése felért egy kínszenvedéssel. Egyre-másra jelentek meg más játékok is, és egy idő után nem tudott senki rávenni, hogy Munchkin-t játsszak, bár maga az ötlet továbbra is kedves volt számomra.


Évekkel később egy társaságban előkerült a Munchkin Cthulhu, ami a korábbi kiegészítőkkel ellentétben önállóan is játszható volt, és újra azt az élményt tudta nekem nyújtani, mint az alap játék annak idején. A Steve Jackson Games sorra jelenteti meg az önmagukban is játszható Munchkin kiegészítőket, amelyek keverhetőek az alap játékkal, de játszhatóak külön-külön is. A kiválasztott témákban mindig ott van Jackson zseniális humora, legyen szó a lovecraft-i rettenetekről, sci-fi- ről, kung-fu filmekről, vagy Conanról, a Barbárról.


Az önállóan is játszható kiegészítők – mint a Munchkin Booty vagy a Munchkin Zombies - 168 lapot tartalmaznak, és 2-4 saját kiegészítőjükkel együtt járják körül az adott kiegészítő témáját. Némelyik új szabályokat hoz be a játékba, más néven használja az alapjáték fogalmait, de lényegében semmit sem változtat azokon./p>

Aki rendelkezik a Munchkin szabályainak ismeretével, két perc alatt tudni fogja játszani az önállóan játszható kiegészítőket is. A Zombies a szerepeket cseréli meg; a játékosok zombiként lépnek szinteket, és az ajtó berúgása után nem szörnyeket kell legyőzni, hanem többé-kevésbé ártatlan emberek agyát megenni. A kiegészítői újabb „szörnyeket”, felszereléseket, kincseket hoznak a játékba, a Munchkin Zombies: The Walking Dead pedig a népszerű képregény szereplőit és tárgyait teszi játszhatóvá. A kalóz-témájú Munchkin Bootyban a játékosok hajóskapitányok bőrébe bújnak; lehetnek kalózok, tengerésztisztek, vagy kereskedők. Fejleszthetik a karaktereiket, a hajójukat, de a cél még mindig a tízedik szint elérése. A kiegészítői új hajókat, új kasztokat adnak a játékhoz.


Magyar nyelvű játékszabályAngol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőAngol nyelvű ismertetőMagyar nyelvű játékmenet


Munchkin (hatodik kiadás, magyar)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Steve Jackson
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2001
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Munchkin eredeti játékok
Címkék: Fantasy, Humor, Harci, Kártyajáték, Ajándék társasjátékos padawanoknak, Munchkin játékok, Eltérő játékos képességek, Tematikus (Amerigame), Klasszikus, Lap menedzsment, Szívatás,
4646,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
4646,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
4646,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
4646,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
4646,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
4646,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
5034,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
28 értékelés alapján

4.4

A pontok átlaga

 • 18
 • 6
 • 2
 • 1
 • 1
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Szerintem ez a játék csúcs!
  Mindenkinek ajánlom aki szeret röhögni!

 • Az egyik legjobb/legviccesebb kártyajáték, amit valaha próbáltam. Olyan 4 játékos körüli az ideális játékosszám. Leírhatatlan élmény a másikkal kitolni, összedolgozni valakivel, átverni, majd jól megszívni az egészet duplán. Tud kemény összeveszéseket is okozni azért, de 2 perc múlva a nevetés elnyomja az egészet.
  Nyüzüge hősök, gyilkos cserepes virágok, véraranyhalak...
  És a játék komolyságát egy a szabálykönyvből vett idézet mutatja be legjobban: \"ha valami nincs leírva a szabályban, akkor az dönt, akié a játék...\"

 • Maga a játék eszméletlenül jó,csak pár db d10-t hiányolok a dobozból.Aki szeretne a haverjaival pár órát végig röhögni annak csak ajánlani tudom.

 • Mi olyan hat és nyolc játékosszám mellett próbáltuk, és bár tény órákig tart ilyenkor egy parti, azért megéri. Hihetetlen vidámság szokott uralkodni ezeken az összejöveteleken. :) Azért megjegyezném ennyi ember esetében már szükséges az eddig megjelent kiegészítők megléte is, mert gyorsan fogynak a katakomba lapok (a kincsek nem annyira).

 • Jó kis szerepjátékos paródia. Segíts a másiknak de csak akkor ha a kincs a tied, ha nem adja, hátráltasd, ölesd le :D
  Sajnos csak 3-4en tudtunk eddig játszani, de így is élvezetes nagyon.

 • Fergeteges játék, bár elvileg 6 játékos játszhatja, kiegészítőkkel bármennyi. 2 kiegészítővel 9 játékossal mondjuk elhúzódik, nyolc és fél óra lett belőle.
  Pontszámoló lapot és korongokat mellékelhettek volna, de meg lehet oldani. Papír, ceruza, aprópénz. Kockát meg úgy is kapsz:)

 • Volt már sok kártyajáték a kezemben és bár ez egy paródiajáték, itt éreztem a legjobban, hogyha az elején nincs kis szerencséd, akkor végén esélyed sincs a győzelemre. Vagy gyenge maradsz vagy az erőset erősíted tovább, aki neked segít. Öten játszottunk le olyan 4-5 partit és sajnos erre a véleményre jutott mindenki. Még azok is, akik nyertek.

 • szerintem nagyon szuper játék! annak ellenére, hogy a társaidat kell szívatnod, mégis mindenki tudja, hogy ez is a játék része, sőt sokszor a lényege is :)

 • Eddig is hallottam erről a játékról,de csak ma sikerült kipróbálni.
  Négyen játszottuk.
  ...A kártyákon is lehet szakadni,mert nagyon beteg,és a játék lényege,hogy a másikat megszívasd és bármi áron nyerj!
  Pl a másik harcol? Vesztésre áll? Kit érdekel? Szúrd hátba,ha tolvaj,vagy és lopd el a kincseit! :D Maga az alapjáték is nagyon jó,de a kiegészítőkkel együtt fenomenális!

 • franya a játék abból a szempontból, hogy szépen ki lehet tolni a másik játékossal, így vidámságot vagy barátságok szétbomlását okozva...:D viszont hátránya szerintem, hogy nem túlzottan elgondolkodtató vagyis tipikus party, kocsma játék, kicsit fejlettebb mint a beethoven!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat