A szellemlátó

Új Könyv

Adatok:

Kiadó: Cherubion

Kiadás éve: 2005


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
Kezdettől fogva tudták, hogy nincs minden rendben a fejével. Arcán különös, tűnődő kifejezés ült, mint aki csak fél lábbal van ebben a világban, közben egész idő alatt valami másra, megfoghatatlanra figyel. Hangokat hallott, víziókat látott, gyakran beszélt magában, szavait az üres levegőhöz intézve. Félkegyelmű, legyintik rá az emberek, és homályos, jóleső elégedettség melengette meg őket. Aki nemcsak ágrólszakadt, hanem a tetejébe még bolond is, azt igazán megéri istápolni. Minden jótét cselekedet kétszeres súllyal esik latba a mennyei mérleg serpenyőjében." Raoul Renier kisregénye mellett Colin J. Fayard, Norbert Winney, Rupert M. Pickford, Daniel Duncan Parker, Allen Newman és Szántó Tibor történetei gondoskodnak arról, hogy ezen új fantasy válogatás is színvonalas szórakozást nyújtson.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat