Mokhara - A mágustorony

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Trigal Mardek, a démonokkal packázó varázstanonc addig pimaszkodott mesterével, mígnem a nagy hatalmú Kukhonal Thublog magisztert megütötte a guta. A mágustoronyban elszabadultak a fogva tartott démonok. Aki tehette, mentette az irháját... De ki nem tehette? Arra milyen sors vár?

A gazdátlanná vált mokharai Mágustorony szűk és poros toronyszobájában félredobott varázstárgyak - használatlan kacatok? szenderegnek évtizedes álmukban. Ám ahogy a védelmi eszencia lassacskán elenyészik, e kacatok többsége öntudatra kél, s ráébred, hogy létezése hamarosan véget érhet... hacsak... ...hacsak ki nem találnak valamit.

E kötet - mely a Cherubion írói stábjának a Nordes és a Kondor I-II után immár a harmadik shared-world projektje - egymástól független, izgalmas és színes mesék tárháza, melyeket szervesen összefogva és magába foglalva alkot kerek egészet a mokharai Mágustorony története.
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat