Lélektánc

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Az ifjú Skandar Graun és mestere a vándorló Yvorl- papok szokványos mindennapjait élik: a Rontás Erdejében bujkálnak, gyanútlan utazókat támadnak meg, rabolnak ki és áldoznak fel a Káosz Istenének. Netar azonban egyre többet bosszankodik tanítványa miatt; a kölyök túlságosan nehézfejű, nyolcéves korára még egyetlen vacak varázslatot sem ismer, minden gondolata a zabálás körül forog, és oly gyámoltalan, oly pipogya, hogy még egy hatéves ork kislány is elpüföli... John Caldwell régóta várt műve mellett még egy komor hangvételű regény, Doglas Rowland: Az igaz lélek c. története található ebben a kötetben, valamint Benjamin Rascal, Eve Rigel, Jud Lorin, Andrew Field és Raoul Renier taglalják novelláikban a lélek mélységeit.

Lélektánc

Szerző: Nemes István
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 2005
Címkék: Fantasy, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat