Csótánypóker

Új Társasjáték - Önálló játék
 5.0
3 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 60*92 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 60*92 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

A csótánypóker nevével ellentétben sok hasonlóságot nem mutat fel a népszerű kártyajátékkal, egyetlen dologtól eltekintve: a blöffölésre és a (csótány)pókerarcunkra mindkettőnél szükség van!

Nemszeretem állatok


A játékban 64 db kártyalapot találhatunk, nyolc féle, csekély népszerűségnek örvendő élőlény ábrázatával: denevér, légy, csótány, varangy, patkány, skorpió, pók, büdösbogár.
Első lépésként jól összekeverjük a paklit, szétosztjuk a játékosok között, majd az első játékos a kezéből egy lapot arccal lefelé átad valakinek és igazat, vagy hamisat állít arról, hogy az adott lap melyik állatkát ábrázolja. Ha az illető ezt elhiszi, a lap átkerül hozzá és neki kell továbbadnia hasonló módon. Ha azonban nem fogadja el a lapot, igazat vagy hamisat kell kiáltania. Amelyik játékos blöffölt/tévedett, arccal felfelé fordítva kapja meg a lapot, akinél négy egyforma összegyűlt, veszít, a többiek pedig mind győznek.

Egyszerű, de egyszerű
Mint látható, a játékmenet pofonegyszerű,a kártyalapokon a különböző nemszeretem élőlények ábrázolása aranyos és igényes, szépen kidolgozott. Utazójátéknak megfelel, hiszen maga a doboz kis helyet foglal, illetve főleg egészen kisgyerekeknek tudom ajánlani, akik jó pár mókás órát el tudnak tölteni vele.
 


Magyar nyelvű szabályok megtekintéséhez kattints ide!

 


Csótánypóker

Szabály a dobozban:Magyar, Német
Szerző: Jacques Zeimet
Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2004
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Sorozat: Csótánypóker játékok
Címkék: Humor, Apró ajándékok, Blöffölés, Party,
3 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Karácsonyi szünetben játszottunk a baráti társaságommal és egyből megszerettük. A lapok szépek, színesek, hangulatosak. Maga a játék egyszerű, de ennek ellenére hihetetlenül jó, sok az interakció a játékosok között. Sokat lehet közben nevetni, és a vége felé közeledbe egyre izgalmasabb és parázósabb, amikor már legalább 1 állatfajtából 3 van egy embernek. Mi játszottunk vagy 10 menetet, több játék után már ki lehet találni stratégiákat, hogy mikor mi a jó válasz, de sose lehet biztosra menni, és ez az, ami miatt sok újra játszási lehetőség van a játékban:) Próbáltuk 3-4-6-7-en is, a legjobb 3-4(5) fővel, felette már nem lehet annyira taktikázni, illetve a lapok is jobban elszóródnak, nehezebben jön össze egy embernél a 4 egyforma lap, de ettől független 6-7 emberrel is élvezhető.

 • Az üzletben ajánlották ezt a kártyát 9 és 14 éves gyerkőceimmel közös szórakozáshoz. Tökéletes választás volt. Egyszerű, de nagyszerű játék. Pörgős és rengeteget lehet nevetni közben. Igazi partijáték. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • Egyszerű, ár-érték arányban is megfelelő partyjáték, nyelvi korhatárok nélkül (mivel csak képek vannak, feliratok nélkül). Aki szereti a blöffölős, nagyon interaktív játékokat, annak kötelező.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat