Kyr históriák

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Az Elátkozott Vidék a Hetedkorban a lappangó gonoszság, az elfeledett, vagy néven nevezhetetlen rettenet fészke. De ez nem volt mindig így...
Rualan tartomány, Kyria egykoron legfényesebb ékköve a Kitaszított, Orwella álnoksága és a kyr szívekbe is belopódzó gyengeség nyomán vált a Birodalom végzetévé, hogy élet-halál harcra kényszerítse ne csak Észak halandóit, de magukat a kyr pantheon isteneit is.
Jan van den Boomen novelláskötetének lapjain az olvasó az Ötödkortól egészen a Hetedkor hajnaláig kísérheti végig a Birodalom bukásának, majd Új-Kyria felemelkedésének történetét, hogy megismerje a diadalt, melyet csak egy vesztes arathat.

Kyr históriák

Szerző: Boomen, Jan van den
Kiadó: Tuan Kiadó
Kiadás éve: 2007
Címkék: Fantasy, M.A.G.U.S., Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat