Bukott angyalok

Új Könyv

Adatok:

Szerző: Kenson, Stephen

Kiadó: Beholder

Kiadás éve: 2007


Értékelések:

3.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
2063. A Föld újjászületett, régóta szunnyadó mágikus erőket szabadítva el a bolygón. A megavállalatok irányítják a társadalmat, míg a szervezett bűnőzök szindikátusai az alvilágot. A két világ mezsgyéjén élnek az árnyvadászok: vérbeli profik, akik a pénzért és a túlélésért bármire hajlandók.

Kellan Colt mára képzett varázslóvá vált. Azt viszont minden igyekezete ellenére még mindig nem sikerült kiderítenie, mi történt árnyvadász édesanyjával, és hogy milyen titkokat rejt az amulett, amelyet tőle örökölt. A lány elhatározza, hogy fényt derít minderre, és közben talán vadásztársai elismerését is sikerül kivívnia.

Az utóbbi időben furcsa álmok gyötrik Kellant. Mintha üzenni akarna neki valaki - de mire rájönne, hogy ki vagy mi az, addigra Tir Tairngire-ban találja magát, egy őrült vadászat kellős közepén. Itt, a sötét és ismeretlen vidék fogságába esve végre választ kap kérdéseire, de ekkor már egy új, minden eddiginél súlyosabb kérdéssel kell szembenéznie: kiben bízhat meg az árnyak világában?

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

3.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • A "Bukott angyalok" a "Született vadászban" az árnyak közé belépő Kellan Colt múltjának homályos részéről - azaz a szülei kilétéről és sorsáról rántja le a leplet egy újabb árnyvadászat története közben. A történet a három - szereplőiben összefüggő - Kenson regény közül a legjobb, legfordulatosabb, legösszetettebb, de változatlanul nagyon klisészerű. Kellemes, könnyed olvasmány, de szerintem maradandó nyomokat nem fog hagyni az olavasóban, meg sem közelíti azt a szintet, mint Robert N. Charrette Shadowrun regényei, amit időnként szívesen újra levesz az ember a könyvespolcról.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.