Erdőhold

Új Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Egy bolygó az éltető napja nélkül halott világ: felszíne kihűl, légköre megszűnik, élővilága elpusztul.
A Whainell valaha gyönyörű világ volt, napjának még több millió évig kellett volna ragyognia, de egy félelmetes csillagászati jelenség, egy vándorló fekete lyuk közeledése örökre megváltoztatta lakói életét. A fekete lyuk gravitációs ereje felemésztette a napot, a Whainell pedig a gigászi gravitációs erőhatások következtében kilökődött a nyílt űrbe. Egy évezreddel később, kései utódaik találnak egy az átköltözésre, az új életre alkalmas, gyönyörű és lakatlan világot.
Azonban a célnaprendszer harmadik bolygója, egy forrongó gázóriás körül keringő bolygóméretű hold nem lakatlan: a hold szárazföldjeinek nagy részét uraló, kilométer magas óriásfák lombkoronájának rejtekében megbúvó lenyűgöző városokban egy akrobatikus ügyességű, büszke és erkölcsös civilizáció él, amely azonban mégis sok tekintetben hasonlít a wanctenekhez.
A Dewaynes vérvonal uralkodói által vezetett wancteneknek dönteniük kell: vagy továbbfolytatják kilátástalan, ezeréves utazásukat, vagy a múlt értékeit megcsúfolva engednek mohó és önző vágyaiknak, és nem törődve a másik fajjal, megszállják a holdat.
Érvek és ellenérvek csapnak össze, de az eredmény nem lehet kétséges...

A Zsoldos Péter irodalmi díjas Brandon Hackett epikus ívű, a klasszikus science fiction hagyományait felelevenítő, izgalmas és elgondolkodtató regénye két lenyűgöző civilizáció találkozásának ármányokkal és tragédiákkal átszőtt krónikája.

Erdőhold

Szerző: Hackett, Brandon
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 2003
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat