Eredendő bűn

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Friedman, Michael Jan

Kiadó: Szukits

Kiadás éve: 2007

Sorozat: Ripley-regény

Sorozat hanyadik része: 4


Értékelések:

4.3

A pontok átlaga


3 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
  Közel három évszázaddal ezelőtt a Weyland-Yutani társaság csillaghajója, a Nostromo vészjelzést fogott az Acheron nevű bolygóról.
  A Nostromo legénysége egy földönkívüli életformára bukkant - egy ravasz gyilkológépre, mely gyorsabb és erősebb volt mindennél, amit az emberiség addig ismert. A találkozást egyedül Ellen Ripley élte túl, aki megsemmisítette a Nostromót, és ezzel megakadályozta, hogy az idegen organizmus elérje a Földet.
  Nem akkor találkozott utoljára ezzel a fajjal.
  Most, évszázadokkal az eredeti Ripley halála után klónja folytatja a harcot. A második Ripleynek egy Call nevű android, egy brutális zsoldos, Johner és egy kerekesszékben élő mechanikus, Vriess segít végrehajtani az örökölt feladatot, kideríteni a titkot, ami borzalmasabb, mint azt bármelyikük sejtené...

  A legújabb Ripley-regényben, mely a "Feltámad a Halál" közvetlen folytatása Michael Jan Friedman azokat a kérdéseket feszegeti, melyek mindig ott lappangtak az idegen lényekkel kapcsolatos események hátterében. A válaszok pedig teljes mértékben megváltoztatják az Aliens univerzumot.

A Ripley-regény sorozat többi tagja:

Nincs találat!

Értékelések

4.3

A pontok átlaga

3 értékelés alapján
 • 2
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Először is ez egy egy régóta várt könyv, az Aliens sorozatban leutoljára egy eléggé felejthető könyv jelent meg, jelesül Sandy Schofield : Nagy játszma című könyve. Arra alig egy csillagot adnék....
  Nos ezt a most megjelent könyvet Michael Jan Friedman írta, aki szereti a Star Trek -et sok könyvet olvashatott már tőle. A borító az ereedeti kiadásé, a mostani Aliens trendet követi.

  - innentől spoiler:) -


  E könyve elég erőtejesen hasonlít az eredeti Nyolcadik utas a halálra, pörgős, sok akcióval, olvasmányosan. Mint az a hátlapon lévő ismertetőben olvashatjuk, ténylegesen vissszanyúl a szerző a gyökerekhez, és etljesen új megvilágításba helyezi az Alien univerzumot. Nem rossz ötlet, de én egy kicsit az ezredszerre lerágott csont újramelegítésének érzem. Ellenben rengeteg új távlatot, és lehetőséget nyit meg az elkövetkezendő könyvekhez.

  \"Közel három évszázaddal ezelőtt a Weyland-Yutani társaság csillaghajója, a Nostromo vészjelzést fogott az Acheron nevű bolygóról. A Nostromo legénysége egy földönkívüli életformára bukkant - egy ravasz gyilkológépre, mely gyorsabb és erősebb volt mindennél, amit az emberiség addig ismert. A találkozást egyedül Ellen Ripley élte túl, aki megsemmisítette a Nostromót, és ezzel megakadályozta, hogy az idegen organizmus elérje a Földet. Nem akkor találkozott utoljára ezzel a fajjal. Most, évszázadokkal az eredeti Ripley halála után klónja folytatja a harcot. A második Ripleynek egy Call nevű android, egy brutális zsoldos, Johner és egy kerekesszékben élő mechanikus, Vriess segít végrehajtani az örökölt feladatot, kideríteni a titkot, ami borzalmasabb, mint azt bármelyikük sejtené… A legújabb Ripley-regényben, mely a “Feltámad a Halál” közvetlen folytatása Michael Jan Friedman azokat a kérdéseket feszegeti, melyek mindig ott lappangtak az idegen lényekkel kapcsolatos események hátterében. A válaszok pedig teljes mértékben megváltoztatják az Aliens univerzumot.\"

  Egy rövidebb délután alatt el lehet olvasni, kötelező darab a gyűjtőknek, de aki ezen a regényen kerezstül szeretné megismerni az Alien univerzumot annak mást ajánlanék. Van benne egy pár ellentmondás, rajongóknak kötelező meglelni:)

  Kap tőlem egy 5/10 - es osztályzatot.

 • Nekem nagyon bejött a könyv. Jó folytatása a filmnek csak azt nem tudom készült e még könyvben folytatása ennek a könyvnek mert eléggé nyitott még a történet.
  Izgalmas,fordulatokban gazdag.Nehéz letenni legalábbis én így voltam vele.2 nap alatt olvastam el.
  Mindenkinek csak ajánlom.

 • Ez egy igazán jól sikerült regény. Ebből készülhetne még film, hamár Ripleyről szól.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!