A ragyogás városa

Új Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Althira az agyfürkész leány és barbár társa, Theor Den egy szélhámosnőt követve útra kelnek a Themsey Szövetségből délnek, a Kimiraj-hegylánc felé, hogy visszaszerezzék azt a lélekszelencét, amely Althira anyjának a lelkét rejti. A nyomok a Mekhkari hercegség irányába mutatnak, ám egy váratlan fordulat arra készteti az üldözőket, hogy utukat Maslaam, a Ragyogás Városa felé folytassák.
Valójában ki az a gazdag és csodaszép nő, aki a kislányával együtt a hírhedt nomád törzsfő Shalum Meghart elől menekül? Miért törnek át a sivatagon Maslaam felé Khittara legkegyetlenebb nomádjai, a Sárga Leopárdok? Milyen titkokat rejt a kislány elméje és kik azok a rejtélyes „vérivók?”

A ragyogás városa

Szerző: Rigel, Eve
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 2007
Címkék: Fantasy, Worluk, a Káosz világa,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat