Őfelsége sárkánya

Antikvár Könyv
 3.0
1 értékelés

Címkék:

Fantasy,
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
A napóleoni háborúk már önmagukban is izgalmasak, ám ha belegondolunk, hogy a csata nemcsak a földön, hanem a levegőben is dúl, méghozzá sárkányok hathatós segítségével, akkor egészen újfajta izgalmak várnak ránk. Amikor Őfelsége Hajója, a Kevély elfog egy francia fregattot és megszerzi a fedélzeten található legnagyobb kincset, egy kínai sárkánytojást, a tengeri ütközetek veterán angol tisztjének, John Laurence kapitánynak beteljesedik a végzete, életét pedig feldúlja egy váratlan barátság a legfurcsább lénnyel, akit valaha látott. Temeraire, a sárkány hátán Laurence kapitány kitapasztalja a légi hadviselés csínját-bínját. Hogy megtörjék Bonaparte támadását a brit föld ellen, és megakadályozzák a franciákat saját sárkányaik bevetésében, Laurence-nek és Temeraire-nek eddig ismeretlen kihívásokkal kell szembenézniük, amelyeken a Brit Birodalom jövője áll vagy bukik.

Őfelsége sárkánya

Szerző: Novik, Naomi
Kiadó: Agave Könyvek Kiadó Kft.
Kiadás éve: 2008
Sorozat: Temeraire sorozat
Sorozat hanyadik része: 1
Címkék: Fantasy,
1-3 a(z) összesen 3 elemből
1300,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1200,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1300,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1 értékelés alapján

3.0

A pontok átlaga

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Meglepően érdekes és magával ragadó a könyv, most fejeztem be. A szövege és a párbeszédek helyenként gyermetegek, és a főhős is túl... hogyismondjam, szóval olyan pasi, akit csak egy női író álmodhat a lapokra, Novik mégis képes a történettel, a sárkányokkal, és a mindennapi világ bemutatásával elragadni az olvasót. Mindenképpen érdemes elolvasni, bár a magasabb szépirodalmi igényt támasztóknak inkább lesz gyerekkönyv. A világ mindenesetre nagyon megérdemelne egy rpg-feldolgozást: hihetetlenül megtervezett és részletgazdag.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat