A háború hajnala

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Goto, G. S.

Kiadó: Szukits

Kiadás éve: 2008

Sorozat: A háború hajnala trilógia

Sorozat hanyadik része: 1

Értékelések:

2.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

   A hegy legtetején Jaerielle megpillantotta Biel-Tan avatárját, amint a démonherceggel viaskodott. A két gigászi lény körül villámok és a hipertér energiájának szivárványszínű csápjai villogtak és tekeregtek, halálos dicsfénnyel övezve alakjukat.
  Ahogy figyelte őket, Jaerielle lelke lángra lobbant, és minden gondolatát vérszomj járta át.
  - Khaine-ért, a Véreskezű Istenért! - rikoltotta, és hosszú, szikrázó energiakardjának egyetlen csapásával levágott három kultistát. Csatakiáltását mindenfelől Vihargárdisták visszhangozták.
  Odafönt, a hegycsúcson Biel-Tan avatárja, Khaine evilági megtestesülése is meghallotta a kiáltásokat, s erőt merített belőlük. Hátravetette a fejét, s olyan üvöltést hallatott, ami kavargó tollpihékként kergette szét a hipertér fellegeit. Egy pillanatra még a megdöbbent démonherceg is hátratántorodott a benne lüktető erőtől. Az ég felé irányuló kiáltás a csillagokig hatolt: Kaela Mensha Khaine!
  S az elda istenség rámosolygott bátor gyermekeire.

  A Dawn of War nevű PC-s játék alapján született trilógia első kötetében Gabriel Angelosz, a Vérholló űrgárdista rend kapitánya nehéz feladatot kap: a Tartarosz nevű, hányatott sorsú bolygót kell megvédenie a Császár ellenségeitől. Véráztatta csatamezőkön kell átvezetnie harcosait, megküzdve orkokkal, eldákkal és a káosz erőivel, valamint egy ősi, sötét hatalommal, hogy végül nyomára jusson a Tartarosz rettentő titkának...

A A háború hajnala trilógia sorozat többi tagja:

2800,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
7900,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
1500,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

2.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Harmatgyenge próbálkozás Goto bácsi részéről. Ugye számítógépes játékból írt regény esetén az ember ne várjon túl sok jót. Ettől meg pláne ne. Sallangokkal dúsított regény, az űrgárdisták ábrázolása pocsék, a főszereplőé nem kevésbé, nagyon messze esik Ian Watson vérprofi, kimunkált, goth - sci-fi W40k világától. A logó (W40k) miatt vegye meg és olvassa el valaki, egyébként pocsék az egész... Na jó, talán az utolsó két oldalon eléggé nem várt befejezéssel zár az író. Ez az első magyar nyelven megjelent Black Library által publikált W40k regény amiben az űrgárdisták játsszák a főszerepet de érzésem szerint a Szukits kiadónak érdemesebb lett volna más alkotást választani a repertoárból.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.