Uwel nevében

Új Könyv
 3.3
3 értékelés
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények
A Dúlás vérzivatarában, az embernem legsötétebb óráján Uwel lovagja, Errn con Armagel súlyos döntésre kényül. Hogy egyetlen fiának esélyt adjon a menekülésre, hátat fordít a múltnak, megtagadja mindazt, amiért élt – és tudja, hogy vétkéért előbb-utóbb halállal kell lakolnia. A számára rendelt idő maradékát arra fordítja, hogy Thellből igaz embert és kemény harcost neveljen… a kráni invázió rémálmából ocsúdó Új-Pyarron intrikákkal és veszedelmekkel terhes világa azonban olyan kihívást tartogat az ifjú lovag számára, mely nem csupán karja, de hite erejét is kíméletlen próbára teszi.

Eric van Dien sodró lendületű, váratlan fordulatokban bővelkedő regénye a pyarroni hétköznapok sűrűjébe vezet, és nem fél bepillantást engedni az égi fény városának homályos és dicstelen zugaiba sem.

„Az új évezred legeredetibb és legolvasmányosabb Ynev-regénye!” - Wayne Chapman

Uwel nevében

Szerző: Dien, Eric Van
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2008
Címkék: Fantasy, M.A.G.U.S., Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
3 értékelés alapján

3.3

A pontok átlaga

 • 1
 • 1
 • 0
 • 0
 • 1
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Rendhagyó darabnak kell tekinteni,nagyon jó képet ad egy Uwel lovag életéről,a rendről,szokásokról és persze arról is,hogy a megfogadott bosszút bármi áron teljesíteni kell.

 • Bár végigolvastam a könyvet,nekem nagyon nem tetszett. Több sebből is vérzik.
  1;Uwel rendházát és a lovagokat szerintem nagyon rosszul láttatja. Térkapun érkező kérelmezők, hada sorban áll a bosszúért, és a \"szolgálatban\" lévő lovag kiosztja a \"melót\" a lovagok meg agyatlan végrehajtók. A rend nagymesterét (aki elvileg Uwel kegyéből a legnagyobb szakrális hatalommal rendelkezik) meg a háta mögött kiröhögik. Mi ez? Valami vidéki rendőrőrs?
  2; A mindent tudó alvilági kapcsolatokkal rendelkező dzsadot, aki informátor és egyetlen társa a főhősnek, meg folyamatosan alázza a derék lovag. Miért is segítene akkor neki? Ja és egy sárkányfióka lakik az ágya alatt. :-(
  3; A főhős apósa, almásgazda meg úgy beszél vele mint egy senki zsoldossal. Egy büdös paraszt még egy lovaghoz sem merne így szólni, nemhogy egy isten felkent szolgájával aki még lovag is!
  Lenne még több bajom is vele de nem részletezem! A témaválasztás jó, de borzalmasan rossz az, ahogy papírra vetették.

 • Nagyszerű és kitűnő könyv. Nem azért készült hogy egy olyan világot mutasson be ahol egyszerűsítve van jó és rossz. A világ bonyolult. Almás gazda pedig nem egy egyszerű paraszt hanem nagyapa, aki azt akarja, hogy az unokájának biztos jövője legyen, teljesen érthető, hogy így beszélt és viselkedett. Az unokáját akarta védeni, hogy jobb élete legyen. Attól hogy valaki vezető/rendház vezető még nem biztos, hogy ő a legjobb. Az életben sem így működik. És még valami egy zárt rendházban élő lovag, aki így nevelkedett, nem valószínű hogy kalandozó lesz és csak úgy magától keresgeti a "bosszúját".(kivétel mindig akad) De ez a könyv általánosságban nagyon jól lefesti az Uwel lovagokat, és mindennapjaikat. Az egyik legjobb M*regény.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat