• webrend/images/termek_large/tarsas_bang_magyar2_lrg.jpg
 • webrend/images/termek_large/tarsas_bang_magyar3_lrg.jpg

Bang! (magyar)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 4.4
28 értékelés
Neked való ez a játék, ha szereted a gyors játékidejű, de pörgős játékokat, valamint a vadnyugati hangulatot. Különböző karakterekkel lehet lenni, így mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat.
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Értékelés

Ki volt a kedvenc vadnyugati hősöd?


A seriff, a törvény embere, a mindenkitől független magányos farkas, esetleg a mindenre elszánt rosszfiúk? A Bang! című kártyajátékban az ő bőrükbe bújva szállhatsz versenybe barátaiddal a győzelemért.


A jó, a rossz és a csúf


A játék központi eleme a különböző betölthető, rejtett szerepekben rejlik, mely a játékosok számától függően a következőképpen alakul:


4 játékos: 1 seriff, 1 renegát, 2 törvényen kívüli (bandita)
5 játékos: 1 seriff, 1 renegát, 2 törvényen kívüli, 1 seriff-helyettes
6 játékos: 1 seriff, 1 renegát, 3 törvényen kívüli, 1 seriff-helyettes
7 játékos: 1 seriff, 1 renegát, 3 törvényen kívüli, 2 seriff-helyettes


A szerepeket a játék elején kártyaosztással kapjuk meg és mindvégig rejtve maradnak, a seriff kivételével, az ő kiléte mindvégig ismert. Attól függően, hogy kit testesítünk meg, céljaink a következők lehetnek:


 • Seriff: a törvény védelme érdekében likvidálnia kell a törvényen kívülieket, illetve a renegátot
 • Helyettes: céljuk, hogy megvédjék a seriffet és őt győzelemre segítsék
 • Renegát: akkor győz, ha ő az utolsó életben maradt játékos, ehhez a serifftől kell utolsóként megszabadulnia
 • Törvényen kívüli: egyedüli céljuk, hogy a seriffet likvidálják

A játékot körökre osztva játsszuk, ahol lehetőségeink a következők:


 • 2 lapot húzunk a pakliból (ezek közül kerülnek ki fegyvereink, használható tárgyaink, illetve egyéb akciókártyáink, melyekkel különböző cselekvéseket hajthatunk végre)
 • kijátszunk a kezünkből bármennyi lapot, három megkötéssel:

  1. „BANG!” feliratú lapból körönként egyet lehet (elsősorban így tudunk támadni)
  2. egy kártyatípusból csakis egy lap lehet játékban
  3. egyszerre csak egy fegyverünk lehet játékban

 • eldobjuk a többlet lapokat a kezünkből (annyi lapunk lehet, amennyi az aktuális életerő-pontunk)

Ily módon egészen addig játszunk, míg vagy a seriff, vagy az összes törvényen kívüli és a renegát is meg nem hal. Előbbi esetben a törvényen kívüliek győznek, illetve a renegát, ha ő az utolsó, aki életben maradt. Utóbbi esetben pedig természetesen a seriff és helyettesei kerülnek ki győztesként.


Párbaj vagy börtön?


A rendelkezésünkre álló tárgyak, illetve akciókártyák változatosak, nem kevés borsot törhetünk vele vélt ellenfeleink orra alá. Használhatunk távcsövet, hogy könnyebben eltaláljuk célpontunkat, (a távolság attól függ, ténylegesen milyen messze ül tőlünk a célpont) musztángot, hogy magunk kerüljünk távolabb, börtönbe zárhatunk valakit, vagy bebújhatunk hordó mögé a golyózápor elől és még sok-sok egyéb ravasz trükköt vethetünk be célunk érdekében. Tovább fokozza az élményt, hogy mindegyik szerep más-más stratégiát követel meg. Seriffként, mivel mindenki ismeri kilétünket, ki vagyunk szolgáltatva ellenfeleinknek, helyettesként pedig minél jobban ügyelnünk kell kilétünkre, hiszen nélkülünk a törvény őre biztosan nem húzza sokáig. Ám ha két helyettes játszik, vajon ki lehet a másik? Nem feltétlenül az, aki a seriff védelmére kel, hiszen a renegátnak is elsődleges célja, hogy minél tovább életben maradjon, és utolsóként tudjon végezni vele. Ha pedig a törvényen kívüliek közé kerülünk, senki sem szent: bár a seriffre vadászunk, ha egy törvényen-kívüli társunkat intézzük el, három extra lap üti markunkat (ez bármely törvényen kívülit likvidáló játékosra igaz).


Vélemény


A Bang! egy egyszerű kártyajáték, ráadásul nagy előnye, hogy kis helyen, akár a zsebünkben is elfér, így könnyed fel-, illetve levezetésnek, utazójátéknak tökéletes. A rejtett szerepek, pörgős játékmenet, valamint a tizenhat választható karakter, melyek mindegyike egy-egy rá jellemző különleges képességgel bír, biztosítják, hogy egyhamar nem fogunk unatkozni a spagetti western és a vad tűzpárbajok világában.


Magyar nyelvű játékszabályAngol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertető

5034,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
5034,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
3249,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
5810,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
5034,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
5034,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
28 értékelés alapján

4.4

A pontok átlaga

 • 15
 • 10
 • 3
 • 0
 • 0
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Nagyon jó, ötletes játék, tényleg a vadnyugaton érezheti magát az ember! Az alapjáték nagyon jó, kiegészítőkkel ISTENKIRÁLY lesz!

 • Kihagyhatatlan, must have,az egyik legjobb party játék. Gyors, pörgős, megunhatatlan. A szabályok egyszerűek, a röhögés garantált. Az én társaságomban már jó ideje ez a favorit és ez a függőség gyorsan terjed...

 • Pörgős, látványos játék. A kellékek jó minőségűek és szépek. Egyszerűen nem lehet megunni! Mindig történik benne valami új, nincs két ugyanolyan játék. Valóban érdemes minél többen játszani, mert úgy csak izgalmasabb (jobban váltakoznak a szerepek, több ellenfél, több segítő, jobban szétoszlanak a kártyák). Már csak a magyar nyelvű kiegészítőket hiányolom! Tökéletes szombat esti játék!

 • Aki szereti a szerepjátékokat, nem fogja tudni, hogyan sikerült idáig kibírni a Bang! nélkül. A játék lényege, hogy egy titkos személy vagy, aki vagy jó vagy rossz, vagy akár ez is az is és az általános lövöldözés közepette próbálsz érvényesülni. Mi jó benne: A szereped titkos (kivéve ha seriff vagy) és fantáziád a határ, hogyan cselekszel vele. Karakteredtől függően minden játékban másféleképpen kell játszanod. Időnként valahogy nagyon jól esik egy Bang! kártyát vagy akár csak egy börtönt odadobni a téged már hosszú ideje zaklató egyénre. Nagyon sok lehetőség a nevetésre, bár időnként rajtad nevetnek... Egyetlen gyengéje a játéknak, hogy mivel egyesével esnek ki az emberek, ezért általában hosszan kell várakozni a korai áldozatoknak. Összesítve, egy nagyon jó és szórakoztató játék. Ritka nálunk a Bang! mentes társasjáték este.

 • Már kicsit meguntuk az Aranyásókat (törpés kártyajáték), ezért vettünk egy Bang!-et. Nem bántuk meg. Van hasonlóság, de egy kicsit összetettebb. Jobban lehet "játszani" a titkos szerepekkel. Vicces, pörgős, azok is szokták szeretni, akik nem szeretnek társasozni. Csak elsőre tűnik bonyolultnak a szabály.

 • valóban remek játék, pörgős és nem igazán lehet megunni annyiféleképpen jöhetnek ki lépések.
  nálunk is megszerették olyanok is akik nem szeretnek társasozni.
  emellett nem köt le hosszú órákra,tehát kis alkalmi kikapcsolódásnak is remek,a szerepek jól kitaláltak,azonban a renegát 1 őrültség, tiszta kamikáze karakter,elég nehéz dolga van:)
  valóban remek lenne a magyar nyelvű kiegészítő még több lappal, hiszen még több lehetőséget teremt. de idővel hátha...

 • csak hasonlóakat tudok mondani mint az előttem szólók. Gyors, pörgős és élvezetes játék. 5-7 játékossal az ideális. Hátránya, h ha peches az ember gyorsan meghal, akár még sorra se kerül, és sokat kell várnia mire véget ér. (30 perc is sok ilyenkor :) )

 • 6-7 játékossal az igazi, 5nél kevesebben neki se álljunk mert nem tudja visszaadni a játék ízét. Elég hamar megtanulható, ha van aki már játszotta, akkor egy kör után mindenki nagyon könnyen megtanulhatja. Sokkal érdekesebb a játék ha a Renegát egy tapasztalt játékos, mert tapasztalatom szerint ezt a karakter a játék fűszere.

 • az eddigi legjobb társasjáték amit eddig kipróbáltam! minden tartozéka kötelező, mert egyszerűen zseniális!

 • Hát nem tudom... vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.
  Nagyon nagy a szerencse szerepe a játékban. 4en játszva hamar kiderül ki a renegát. Sokan játszva pedig kevés a bandita. ráadásul ha valaki már az első körben kiesik ( sajna ilyenre is van példa ) akkor nagyon el mehet a további játéktól a kedve. ráadásul a 2db 3 életerős karakter szinte életképtelen. azokat ki is vettük a pakliból.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat