Formula D (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2008_asmodee_formulad2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2008_asmodee_formulad3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Nyelvfüggetlen

Játékosszám: 2-10 játékos

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Laurent Lavaur, Eric Randall

Kiadó: Asmodee

Kiadás éve: 2008

Sorozat: Formula D játékok


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Szerettél volna valaha Schumacher bőrébe bújni?


Ha szereted az autókat, élsz-halsz egy jó kis versenyért, akkor megtaláltad az ideális játékot. A Formula D-ben egy versenyautót kell irányítanod, akár Forma 1-eset, akár utcai, menő sportkocsit. A lényeg, hogy mindenképpen te érj célba először, mindenki mást magad mögé utasítva.


Hogyan is zajlik a játék?


Ha te következel két dolgot kell tenned. Egyrészt dönthetsz arról, hogy váltasz-e és ha igen, akkor fel vagy le. Másrészt meg dobsz az éppen aktuális sebességi fokozatodhoz tartozó kockával és leléped a dobott értéket. Itt már azt megjegyezném, hogy minden egyes fokozathoz más színű és más formájú kocka tartozik.


A sebességfokozatok növelésével egyre gyorsabban fogsz haladni.


Biztos felmerül benned a kérdés, hogy akkor az egész játék arról szól, hogy gyorsan felváltunk a legnagyobb sebességi fokozatba és végigsüvítünk a pályán? A válasz egyértelműen NEM.


A váltó a játék különlegessége és igazán élvezetessé teszi a játékot, sőt már ránézésre is szép és ráadásul kétoldalú is.
A készítők nagyon ügyesen kitalálták, a valósághoz hűen, hogy a kanyarokban bizony le kell lassítani, a játék nyelvére lefordítva minden kanyarban meg kell állni, ráadásul egy komolyabb kanyarban többször is, mert különben kisiklasz és sérül a kocsid. Ha túl sokat sérül, akkor egy idő után felmondja a szolgálatot és kiesel a játékból.


Extrák


Ráadásul a készítők több játékot is beledobtak a dobozba, ugyanis a játéktábla, ami egyébként is hatalmas, két oldalú. Egyik felén a Monaco-i Forma 1-es pálya található, a másik felén pedig egy utcai versenyhelyszín.


És mindezt még megspékelve két játékmód is elérhető, a kezdő és a haladó, amelyben már az autó minden részének külön figyelmet szentelünk és mindegyik külön-külön is sérülékeny.Itt kap szerepet a váltó másik oldala.


A kezdő módról mindenképpen tudni kell, hogy már önmagában egy teljes játék. Úgy kerek ahogy van. A haladó már inkább azoknak való, akik egy valósághű versenyt szeretnének végigvezetni, úgy hogy minden apróságra figyelni szeretnének.


Ha valaki pedig nagyobb kihívásra vágyik, akkor az alap egykörös versenyeket fel lehet váltani a keményebb 2-3 körösökkel is, ahol már a box utca is szerepet játszik. Ugyanis ilyenkor két kör között be lehet oda térni és az autó hibáit kijavítani.


Családi és baráti játéknak egyaránt tökéletes, ráadásul akár 10-en is lehet vele játszani, ami nagyobb összejövetelek esetében is plusz pontot jelent neki, sőt sok játékkal ellentétben nem "lassul be", azaz ekkor is élvezetesen játszható, nincsenek nagy hatásszünetek.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

A Formula D játékok sorozat többi tagja:

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat