Ködszerzet I. - A végső birodalom

Új Könyv
 4.8
4 értékelés
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények
Ezer éve már, hogy hamueső hullik az égből, hogy egyetlen virág sem bontotta ki szirmait. Ezer éve már, hogy a szkák nyomorult rabszolgákként, örökös félelemben robotolnak. Ezer éve már, hogy az Uralkodó, a Végtelenség Szilánkja isteni legyőzhetetlenségben, általános rettegéstől övezve trónol tökéletes hatalma csúcsán.

Ám mikor már a remény emléke is végképp elenyészni látszik, egy sebhelyekkel borított, összetört szívű félrabszolga ismét rátalál arra az Uralkodó legpokolibb tömlöcének mélyén. Kelsierben, a tolvajban elpattan valami, és felfedezi magában a ködszerzetek erejét, az allomancia varázslatos tehetségét. Majd született vezérként minden képességét a végső, legnagyobb terv szolgálatába állítja, magát az Uralkodót szemelve ki a lázadás célpontjaként.

Fiatal kora ellenére Brandon Sanderson a modern fantasy világhírű, kiemelkedő tehetségű képviselője. A már első regényével, az Elantrisszal nagy sikert aratott szerző Ködszerzet-trilógiájában a következő merész, ám igen egyszerű kérdéssel feje tetejére állítja a fantasy egész zsánerét: mi történik akkor, ha a próféciákban megjövendölt hős elbukik a Sötét Úrral szemben?

Ködszerzet I. - A végső birodalom

Szerző: Sanderson, Brandon
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2009
Sorozat: Ködszerzet sorozat
Sorozat hanyadik része: 1
Címkék: Fantasy, TOP20 2020 könyv,
1-5 a(z) összesen 5 elemből
2691,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
2691,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 2-3 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
2691,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 2-3 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1800,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
4 értékelés alapján

4.8

A pontok átlaga

 • 3
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Sanderson minden regényében igyekszik elkerülni a sablonos világok és mágiarendszerek alkalmazását: a Ködszerzet, az Elantris, avagy a készülő Warbreaker mikrovilágai is egyszerűek, de egyéniek. A Ködszerzet cselekményében egyes fordulatok szerintem kissé életszerűtlenek, de a feszes tempó és a szerethető karakterek miatt ez nem befolyásolja komolyan a regény egészét.

 • Áldom a szerencsémet, hogy véletlenül ezt a könyvet vettem ki a könyvtárból.
  hihetetlenül jó és izgalmas, tele újdonságokkal és még sosem látott fantasy elemekkel.
  Brandon (mint később megtudtam) egyik csodálatos erénye, hogy képes mindig új és új világokat létrehozni, nem pedig a meglévő és már generációkon át felhasznált alapvető orkoselfes fantasy-kba nyúl elemekért.
  EL KELL OLVASNOD!
  Bűn ha megvonod magadtól ezt a csodás könyvet!

 • Eszméletlen jó könyv! Egy pillanatig se unalmas, folyamatosan jönnek az újabbnál újabb meglepetések, a 6 könyv végére pedig minden a helyére kerül! Mindenkinek ajánlom.

 • Sok fantasy és nem fantasy könyvet olvastam, ez a sorozat visz mindent. Azóta terjesztem az igét és sok ismerősöm kiolvasta már és mindenkinek nagyon tetszett. Csodálom, hogy nem futott be sokkal jobban, iszonyat jó könyv! Nagyon ajánlom.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat