Bioszféra

Antikvár Könyv
  • 50%
    kedvezmény

Adatok:

Szerző: Wilson, Robert Charles

Kiadó: Metropolis Media

Kiadás éve: 2009


Értékelések:

3.0

A pontok átlaga


2 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
A távoli jövőben a Földet irányító Trösztök mindent megtesznek azért, hogy anyagi vagy hatalmi előnyökre tegyenek szert. Ilyen előnyök reményében kezdik meg az Isis nevű bolygó felderítését is, amelynek egyedülálló ökológiája forradalmi tudományos áttörésekkel kecsegtet. Csakhogy ez a különleges élővilág az ember számára halálos veszélyeket tartogat, így a szigorú biztonsági intézkedések ellenére is fogyatkoznak a kutatók.
A Trösztök a helyzet kivizsgálására elküldik az első osztályú kiképzést kapott – sőt genetikailag ellenállóra tervezett – Zoe Fishert, akit minden tudása és technikai felszerelése sem menthet meg attól, hogy tehetetlen játékszerévé váljon úgy munkaadói hatalmi játszmáinak, mint a bolygó akadályt nem ismerő életformáinak.

Robert Charles Wilson Hugo- és Philip K. Dick-díjas kanadai szerző új regénye egy kegyetlenségében is csodálatos, idegen világot tár az olvasó elé, melynek titkait csak az emberi önfeláldozás segíthet megfejteni.

„Wilson minden eddigi könyve közül ez a legfeszesebbre szőtt, a legtöbb kalanddal teli.” – Locus

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

3.0

A pontok átlaga

2 értékelés alapján
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Jól megírt regény, de Wilson sajnos sokkal inkább korábbi panelekből építkezik, mint a Pörgés esetében, különösen erős a Michael Crichton-utóíz. Egyszeri olvasásra nem rossz, de kétségtelenül nem az író vagy a sorozat legerősebb darabja.

  • Bár szeretem RCW munkásságát, és mára már az egyik kedvenc írómmá nőtte ki magát, ez a regény nem tartozik a legjobbjai közé. Nem mondom, hogy nem volt érdekes, vagy ne élveztem volna, de valahogy a történet is ismerős volt számomra, nem is kötött annyira le, nem volt meg az az érzés, hogy nem tudom letenni. Ettől függetlenül érdemes elolvasni, főleg, ha valaki szereti RCW-t, de nem állítom, hogy sokszor fogom újra olvasni.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.