Hannahanna méhei

Antikvár Könyv
 5.0
1 értékelés
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények
Tudósok utaznak Törökországba, egy hettita kultúrával foglalkozó konferenciára. Velük tart John C. Lendvay magánzsaru is, hogy egy kellemetlen feladatnak eleget tegyen. A repülőgépen megölik az egyik neves professzort, a halott arcát sárga porral kenik be - ahogy három és fél ezer évvel ezelőtt egy titkos társaság tagjai, Hannahanna méhei, az áldozataikét.
A konferencia helyszínén tovább folytatódnak a gyilkosságok. Lendvay ekkor munkához lát. Aztán kis híján őt is megölik. Lendvay ekkor megelégeli az életveszélyt, összecsomagol, veszi a kalapját és... marad. Vajon sikerül-e megtalálnia Hannahanna elrejtett templomát és a gyilkos "méheket"? Fény derül-e az ősi titokra?

Leslie L. Lawrence izgalmas regénye a "török Riviérára" kalauzol bennünket, ahol holdas éjszakákon még mindig felsejlenek az ősi istenek és birodalmak árnyai.

Hannahanna méhei

Szerző: Lawrence, Leslie L.
Kiadó: Studium Plusz Könyvkiadó
Kiadás éve: 2010
Címkék: Krimi, Fantasy, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Életem második tripla L könyve volt. Az első, a Jégbe fagyott sárkány kolostora volt, ami nekem pár negatívumot leszámítva nagyon tetszett, de meglepődve olvastam, hogy Laci bácsi rajongói (tehát nem a kritikusok, vagy az egyszerű olvasók, a rajongók) utálják. Nem is értettem miért, amíg el nem olvastam ezt. Számtalan olyan elem volt benne, amit később a Sárkányban is felhasznált a kedves író, csak itt jobban megfogalmazta, több értelme volt stb. Persze ez csupán a második könyvem volt tőle, így lehet ezek az elemek, minden Lawrence regényben ott vannak, mint pl. a múltból származó, vezetőjének hazaíró, idegen kultúrában ragadt fickó levele.
  Szóval a Hannahanna méhei egy nagyon jó olvasmány, ami nyelvezete, érdekes cselekménye és Laci bácsi sajátos fejezet szétválasztása miatt könnyen fogyasztható és szórakoztató. A rejtvények közül van olyan, amit az ember sejt és nem lepődik meg a végkifejleten, de azért szerencsére nem is túl egyszerű a történet. Szóval igen, ajánlom első LLL könyvnek is akár.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat