A medve és a farkas

Antikvár Könyv
 
0 értékelés

Címkék:

Fantasy,
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Rankstrail kapitány, a Medve, a daligari könnyűlovasság parancsnoka megesküdött rá, hogy ezúttal elkapja az Átkozott Tündét, elkapja és átadja a még átkozottabb Kormányzóbírának. Így legalább végre békén hagyják majd őt és az embereit, és szabadon hazamehetnek, hogy megpróbálják távol tartani az orkok hadseregét a majorságoktól, a domboktól, ahol a gyerekek a gulyákat legeltetik, és az asszonyok a kútra járnak vízért; hazamehetnek, hogy távol tartsák az orkokat az elkeseredett népüktől, a fájdalom járta földjüktől.

Silvana De Mari (1953) Torino közelében él családjával és egy hatalmas kutyával. Sebészorvosként dolgozott hazájában és Etiópiában; jelenleg pszichiáter.
Az utolsó tünde című fantasyregénye tucatnyi nyelven olvasható, s világszerte tizenéves gyerekek ezrei rajonganak érte.
Most itt a folytatása: Az utolsó ork-trilógia, amelynek első részét tartja kezében a nyájas Olvasó. Főhőse az ifjú Rankstrail kapitány, aki már gyermekfejjel arra készül, hogy világát az őket állandó rettegésben tartó orkoktól megszabadítsa. Az emberek világa komor. Osztályrészük elnyomatás, félelem, éhség és nyomor. Daligar véreskezű Kormányzóbírája kegyetlen erőszak terén még az orkokon is túltesz. Rankstrail több fronton küzd. Harcol az ínség és a részvétlenség ellen is, és felismeri a léleknyomorító zsarnokság szörnyűségét.

- Kapitány, ugye, nem gondolod, hogy elevenen elhagyod ezt a sátrat?
- Persze hogy nem, kegyelmes uram, én értelmes ember vagyok, rájöttem, hogy végem.
Csak a farkasom ostoba, mint a föld. Szegény pára, ő nem ért semmit. Amint az első embere megmoccan, a farkas elharapja kegyelmességed torkát. Mint már mondtam, hódolatom az egész társaságnak!

A medve és a farkas

Szerző: Mari, Silvana De
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 2009
Sorozat: Az utolsó ork sorozat
Sorozat hanyadik része: 1
Címkék: Fantasy,
1-2 a(z) összesen 2 elemből
2805,- Ft3300,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 1-2 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1800,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat